Хормон на растежа и фетбърнър

05.08.13
04:16

Здравейте :) регистрирах се за да попитам няколко въпроса и ще съм благодарна,ако някой ми отговори ясно,без да ме напада :) Такаа,аз съм момиче на 17 години,160см(вече от няколко години) и варирам между 45/46/47 килограма.Та,както казах преди от няколко години не мърдам от тази височина.Не спортувам баскетбол или волейбол,а и не знам дали ще има егект,т.к един приятел тренираше и каза,че е нямало :( Искам да попитам за изпитан начин,по който мога да порастна.. ако не дали има смисъл да взимам хормон на растежа,дали щеподейства или ще е загуба на пари?

Вторият ми проблем е,че имам натрупани доста тлъстинки от вътрешната страна на бедрата и по дубето.. скачам на въже,правя клекове,тичам(качване и слизане) по стълби.. но няма ефект :/Затова се чудя далида не си купя фетбърнъри.Четох,че термогенните имат доста странични ефекти и не е хубаво да се пият от тинейджъри,а за липотропните фетбърнъри,че имат отношение към наличието на мазнини в черния дроб и кръвта, т.е. холестерол и липиди. Това не са онези мазнини, с които човек се бори отслабвайки, т.е. мазнините в мастните депа под кожата.Какво да правя,са взимам ли някакви?

05.08.13
05:34

За STH - не прави глупости, няма да порастнеш. Радвай се на това, което ти е дала природата.
Липотропните фетбърнъри са безсмислени и загуба на пари.
Истинските термогенни фетбърнъри, които имат някакъв ефект обикновено са със скрита формула и нямаш представа какво и по колко има. Въобще не са безвредни.

Относно на това, което казваш натрупани мазнини по вътрешната страна на бедрата и дупето. Това са характерни женски черти. Ако все пак смяташ, че трябва да свалиш малко мазнини, то не е като да си избираш откъде да сваляш. Цялото тяло отслабва. Стабилен хранителен режим с лека калорийна рестрикция и 2-3 HIIT тренировки седмично за 3-4 месеца ще си нов човек, ако досега не си се занимавала със спорт.

05.08.13
08:54

Подкрепям мнението на Aleks, и без да те нападам ,само ще ти дам пример...Въпроса ти би бил еднакъв с този ” днес ми предложиха да играя на руска рулетка,дали да се съглася?!? и моля без да ме съдите,живота си е мой и мога да си го прецаквам ,както ми дойде”

05.08.13
20:28

Ако се тъпчеш със “босове”,чипсове,пуканки,солети,бисквити,дюнери,еклери,сладоледи,пици,банички,хамбургери,кроасани,понички,торти,вафли,бонбони... и тн. няма да има резултат естествено.

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 05.08.13 20:30.

05.08.13
22:00

160 е отличен ръст за момиче. Костите достигат зрялост около 18-20 годишна възръст понякога дори и 15, и не подлежат на растеж след това. Дори и да започнеш хормона не вярвам да ти даде над сантиметър, два ако изобщо ти даде нещо. Обикновенно терапията се почва в ранния пубертет или преди той да настъпи, а и тя е за хора много по-ниски от теб. За повечето момичета които почват терапията поради много нисък ръст, резултатът е зрял ръст около твоя и по-малък. А и това е при пациенти с дългогодишна терапия.
Малката жена е голямо бижу, никой не иска кон.

Мнението беше редактирано от Рой Бати на 05.08.13 22:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1