05.08.13
13:16
Здравейте хора ,
реших да се присъединя към вас за да ми помогнете да поправя грешките който допускам . :) Казвам се Преси и съм на 15 години ,висока съм 162 и тежа 48 . Не искам да свалям никакви килограми ,но много искам де се стегна и да придобия някакъв релеф на корема . Не се храня особено здравословно, но се старая, не тренирам някакъв определен спорт, но ходя на танци така че към половин час на ден танцувам . Много бих се зарадвала да ми предложите някакви упражнения за стягане или фитнес програми ,за съжаление нямам достъп до фитнес , защото цяло лято съм си на село :( Но въпреки това твърдо съм решила да се стегна и нищо няма да ме спре (muscle) :D
05.08.13
14:33
Преси, имаш ли против да бягаш на открито :)? Трябва ти само път и някакви обувки :).
Също така, за какво време искаш да постигнеш целта си, какво точно желаеш ( здраво оформен корем или просто стегнат ) ?
Трябва ти добър хранителен режим като начало, а иначе бягай сутрин ,( че е много жега иначе :D ) скачай на въже, коремни преси,разгледай се и из сайта, има страшно много информация и варианти.Не е задължително да си редовно във фитнеса, за да имаш оформено тяло.Мое мнение :)
Мнението беше редактирано от MJ. на 05.08.13 20:29.
Здрав хранителен режим + хубави тренировки иначе както е казала Марияна , коремни преси , скачане на въже , разгледай в сайта има разни crosffit тренировки ;) , и когато можеш се отбий до някой фитнес и направи някоя , няма да ти е излишно :D , тичай на открито , и гледай колкото можеш повече на фитнес да ходиш там се прави тялото ;) !