05.08.13
12:49
Какво мислите за купешките кисели краставички ( много ги обичам) и ги ям на обяд с пилешкото филе ....
на тях пише : Краставички стелизирани
Състав : корнишони , готварска сол , оцет , подсладител Е591 , подправки.
Енергийност за 100г: ( а на буркана пише 720ml вместимост , 680 g нетно количество , 380g отцедено количество )
Калории : 14
Въглехидрати 2,4
Мазнини 0,2
Белтъчини 0,4
Та какво мислите за тях и тяхното съдържание.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.08.13 12:59.
Защо ти е да ядеш кисели, когато сега е сезона на пресните?
FYI, Е951 е аспартам. ;)
Защото пресни ми писнаха вече а и не ги обичам толкова много , а за кисели умирам :(
От всички консервирани зеленчуци, единствено с добри хранителни показатели е киселото зеле, при това - домашно приготвено.
Другите са просто оцет и сол...и очевидно - аспартам.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.08.13 12:59.
Как няма да ядеш :D Като са ти вкусни яж - аз за сока от краставичките умирам - върви и с ракия :D
казано от Миsh0 на 05.08.13, 13:12:
Как няма да ядеш :D Като са ти вкусни яж - аз за сока от краставичките умирам - върви и с ракия :D
оо да с ракия най - вече , съгласен съм с теб :D
казано от Венцислав Йоханов на 05.08.13, 14:26:
казано от Миsh0 на 05.08.13, 13:12:
оо да с ракия най - вече , съгласен съм с теб :D
Тъй като това е фитнес форум, си позволих да коментирам хранителните качества на въпросния продукт.
Все повече наблюдавам обаче тенденцията дори и тук да се дава приоритет на вкусовите качества на храните в комбинация с определен вид концентриран алкохол.
Което според мен не е похвално за хора полагащи грижи за здравето си.
05.08.13
23:15
В някои от тези краставички в бурканите има толкова много сол, че даже лошо ми става.
Внимавай да не започнеш да задържаш вода от тях, ако ги ядеш в големи количества.
казано от Маргарита Манева на 05.08.13, 21:17:
Тъй като това е фитнес форум, си позволих да коментирам хранителните качества на въпросния продукт.
Все повече наблюдавам обаче тенденцията дори и тук да се дава приоритет на вкусовите качества на храните в комбинация с определен вид концентриран алкохол.
Което според мен не е похвално за хора полагащи грижи за здравето си.
ОФФ ЧОВЕК НЕМОЖЕ ЛИ ДА СИ КАЖЕ НЕЩО В КРЪГА НА МАЙТАПА БЕ ХОРА?
Модерация: Не е приемливо и да викаш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.08.13 10:20.