JOINT

Темата е заключена.

23.06.04
19:26

vliqnieto na alkohol za eidn bodybuilder gore dolu go znam no ne mi se e sllu4valo oshte da sam pro4el nqkade za deistvieto na trevata varhu eidn sportist. ako ima nqkoi prosveten moje li da ni svetne i na nas (trevoman4eta-fitnesjii)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:46.

23.06.04
19:39

[quote author=“fly_away”]vliqnieto na alkohol za eidn bodybuilder gore dolu go znam no ne mi se e sllu4valo oshte da sam pro4el nqkade za deistvieto na trevata varhu eidn sportist. ako ima nqkoi prosveten moje li da ni svetne i na nas (trevoman4eta-fitnesjii)

Ако искаш да се занимаваш сериозно и да постигнеш нещо, по-добре го разкарай джойнта, все пак това си е един вид ЦИГАРА. :wink:

23.06.04
21:13

Имаше някакви изследвания, които сочеха, че jointa е много по-бозвреден от нормалните цигари, но не бих вярвал много. Само ще те посъветвам като си се напушил да не тренираш веднага, че кой знае какво може да измислиш...по погрешка. :lol:

LE

23.06.04
21:29

Хаха хипер много се кефя на такива въпроси............тука горките всеки се лишава от нещо единият не иска да маха цигарите,вторият свикнал на ракиика с салатка с бащата,другия има проблеми защото обича да ходи на кръчми,по другият луд тревоман :lol: !!!
Много готяно!
Само на мен не ми липсват тея неща :oops: !
Абе нищо не е толкова вредно ако е умерено!Като не можеш да я спреш даваи по леко.С времето може и тотално да я отхвърлиш............Насила хубост не става!

24.06.04
00:28

ъъъ... кво е жоинт ?

25.06.04
15:52

ъъ ко се праиш на хитър :evil:

27.06.04
15:36

Emi kvo shtom si pushi mom4eto neka….Losho nema..vajnoto e da se pushi ka4estven material :).

BA

01.07.04
16:00

Ами щом те кефи пуши. Тоя живот един път се живее ако не пушиш сега като умреш ли ще пушиш... “Живей така, че като умреш и дявола да пали свещ на гроба ти” е един от девизите ми ;)
beastie, мноо яко подпис си вкарал ;) е тва е мноо ясно!

02.07.04
15:17

Подписа е цитат от една песен  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1