Driven Sports Craze - резултати от тестове на продукта

03.07.13
15:22

От един от американските сайтове за добавки, от които пазарувам, ми изпратиха следното и по повод дискусиите неотдавна за Крейз-а, реших да го публикувам. Отварям темата информативно, не съм ползвал продукта и нямам намерение :).

Driven Sports - CRAZE

As of Friday, July 5th,————.com will no longer be carrying Craze from Driven Sports.  Recent testing of Craze has shown it to contains:  ETH-amphetamine.  This is an illegal compound that can cause drug tested athletes to fail a drug test.  The testing results provided below had the product shipped from a retail store and directly to the lab.  The lab that did the testing conducts analytical performance testing and laboratory inspection processes for the National Laboratory Certification Program [NLCP] - A program which certifies laboratories to conduct forensic toxicology & drug testing for various private & federal agencies, and manages government-funded contracts such as the Federal Workplace Drug Testing Programs.
Until proof can be provided that these products do not contain ETH-Amphetamine, we will not sell it.

(Testing Results can be seen below)

Thanks,

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.07.13 16:36.

Интересното е, че различните вкусове дават различна концентрация и резултат :D

ЖЧ

04.07.13
15:02

Според мен конкуренцията ги натиска, защото бустерът мачка останалите по всички параграфи!

07.08.13
15:24

Яд ме е че не прочетох това преди да си го взема преди 3 седмици. както и това:
http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/07/25/bodybuilding-supplement-designer-matt-cahill-usa-today-investigation/2568815/

Иначе действа отлично на тренировките и съм до средата някъде. Сърце не ми дава да го изхвърля. :D

07.08.13
22:08

казано от Kaiser_Soze на 07.08.13, 15:24:

Иначе действа отлично на тренировките и съм до средата някъде. Сърце не ми дава да го изхвърля. :D

Е па не го хвърляй, кога ще имаш отново възможноста да си купиш амфети и то напълно легално? :D

ПП В крайна сметка, почти винаги се оказва, че добавките, които работят, в крайна сметка съдържат или нещо подобно на амфетамини, или модифицирани формули на стероиди, ФАКТ! Съвсем скоро правих доста обстойно проучване на апетито-подтискащите добавки и се оказа, че единствените наистина работещи такива са амфетамини, наркотични вещества, и антидепресанти, но в това няма нищо чудно, чувството за глад е пряко свързано с допамин-серотониновата секреция.

Мнението беше редактирано от Valdis на 07.08.13 22:17.

07.08.13
23:24

казано от Valdis на 07.08.13, 22:08:

Е па не го хвърляй, кога ще имаш отново възможноста да си купиш амфети и то напълно легално? :D…
ПП В крайна сметка, почти винаги се оказва, че добавките, които работят, в крайна сметка съдържат или нещо подобно на амфетамини, или модифицирани формули на стероиди, ФАКТ!

Те затова в тоя продуктов клас разчитат предимно на маркетинг - гледам, че се задават поне 7-8 нови продукта, кои от кои по-напомпан със стимуланти и подкрепен от известни имена. Craze на американския пазар отдавна не е даже в топ 10.

08.08.13
14:44

казано от Valdis на 07.08.13, 22:08:

казано от Kaiser_Soze на 07.08.13, 15:24:

Е па не го хвърляй, кога ще имаш отново възможноста да си купиш амфети и то напълно легално? :D

Не ми се ще, ама от толкова хитреене сме на този хал българите. Ако е вредно не бих искал за 30 оставащи лева стойност да остана без черен дроб или каквото уврежда това.
Чувствам се отлично и правя отлични за мен тренировки, но дългосрочната вреда (ако има такава) не е за изпускане.

Мнението беше редактирано от Kaiser_Soze на 08.08.13 14:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1