07.08.13
21:13
Здравейте.Проблема е,че като ям ябълки-особенно от тия по-зелените и после започва да ме боли главата.Някой има ли идея от какво може да е?(темата не е шега!!!).
Това го констатирах като 2 дена подред ме болеше главата след обяд.(когато започнах да ям ябълки).Незнам защо реших,че е от тях на другия ден не ядох и нямаше проблем,след това пак пробвах и отново ме заболя главата.
Може да е и защото си дишал през тези дни, както и че си ходил до тоалетната сутрин да разтовариш. Най-вероятно вдигаш кръвно от нещо, примерно няколко кафета преди ябълките и т.н.
казано от Желязото на 07.08.13, 21:18:
Може да е и защото си дишал през тези дни, както и че си ходил до тоалетната сутрин да разтовариш. Най-вероятно вдигаш кръвно от нещо, примерно няколко кафета преди ябълките и т.н.
Не е от друго понеже през тия дни си ям едно и също...както правя от 1 месец просто вкарах за десерт малко ябълки...
07.08.13
21:37
казано от G M на 07.08.13, 21:25:
казано от Желязото на 07.08.13, 21:18:
Не е от друго понеже през тия дни си ям едно и също...както правя от 1 месец просто вкарах за десерт малко ябълки...
само два случая съвпадение не е доказателство...
08.08.13
03:55
Според мен от нещо друго те боли главата,щом пускаш такава тема тук. :D