Стягане и оформяне на тялото helpp

26.07.13
12:14

Здравейте!
Четох доста от темите във форума и статиите, но не разбирам много. Не съм запозната с нищо. Затова и реших да ви пиша.
Досега не съм тренирала или спазвала някакви режими. А така искам да се науча да хапвам здравословно! Помогнете мии..
Но не съм дебеланка, благодарение на гените ми. Толкова години не съм правила нищо. И тялото ми е горе-долу добре. Но Вече съм на 18 и  взех да се замислям. 165см/50кг

Та от два месеца тренирам и съм решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните. Не съм  очаквала страшни резултати, а просто я започнах, за да тренирам нещо.
Храня се долу-горе здравословно пак от последните два месеца.

Помогнете ми, моля ви.

п.п Имам мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
Как да си изчистя мазнините??

На фитнес съм ходила няколко пъти и не ми хареса особено. Предпочитам вкъщи да си правя упражнения или да бягам навън.

Имам и кростренажор.

Благодаря ви за вниманието предварително! :)

26.07.13
12:32

Също се чудя да си взема някакви добавки..
Искам да започна да тренирам постоянно. И ми трябва помощ, затова се обърнах към вас. :)

26.07.13
21:43

казано от eli ilieva на 26.07.13, 12:14:

Здравейте!
Четох доста от темите във форума и статиите, но не разбирам много. Не съм запозната с нищо. Затова и реших да ви пиша.
Досега не съм тренирала или спазвала някакви режими. А така искам да се науча да хапвам здравословно! Помогнете мии..
Но не съм дебеланка, благодарение на гените ми. Толкова години не съм правила нищо. И тялото ми е горе-долу добре. Но Вече съм на 18 и  взех да се замислям. 165см/50кг

Та от два месеца тренирам и съм решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните. Не съм  очаквала страшни резултати, а просто я започнах, за да тренирам нещо.
Храня се долу-горе здравословно пак от последните два месеца.

Помогнете ми, моля ви.

п.п Имам мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
Как да си изчистя мазнините??

На фитнес съм ходила няколко пъти и не ми хареса особено. Предпочитам вкъщи да си правя упражнения или да бягам навън.

Имам и кростренажор.

Благодаря ви за вниманието предварително! :)

Здравей и успех с целите.
Не можеш да постигнеш абсолютно същите резултати като други хора - много зависи от ген,начин на хренене,възстановяване,тип тяло и много други.Тези килограми  са добре - не започвай диети !! Щом казваш , че се храниш що - годе добре , опиши например днешните ти хранения , за да видим как е. Това за тренирането вкъщи или тренирането във фитнеса , да не те притеснява , щом не гониш кои знае какви резултати.

Здравейте,искам съвет от Вас.Аз съм висока 167 см и съм 57 кг,искам да отслабна поне 3-4 кг ,но това може ли да стане само с кардио упражнения.Аз тичам във фитнеса по 4 км през 1-2 дни,правя преси и т.н,но за сега не искам да правя силови тренировки.Чела съм ,че мускулите ми по този начин могат да се прецакат,но какъв съвет бихте ми дали Вие.Идеята ми е първо да отслабна в тези норми и след това вече да почна да стягам тялото си чрез тези тренировки .Благодаря

08.08.13
00:40

Освен да си смениш източниците и пак да питаш.

Все пак може малко по-нормално отношение,щом съм задала въпрос значи искам отговор от вас като компетентни по тези теми ;) Но с такъв отговор просто ми се развалиха впечатленията :)

08.08.13
08:31

Да, можеш да свалиш килограми само с кардио и съответно подходяща диета.

08.08.13
23:23

Естествено, че може да се свалят килограмите със кардио, но това ли е крайната цел, просто да намалиш числото или искаш да промениш дадена мускулна група и цялостен облик. Нещото, което съм забелязал е ,че много жени/момичета се плашат от вдигането на тежести, а те няма да ви направят като бодибилдърите по снимките или онези напомпани жени по конкурсите от този тип. Смятам ,че двете неща могат да се постигнат съчетавайки малко кардио със тренировки със тежести. Аз до сега съм работил само със случаи, които изискват свалянето на доста повече килограми, но мисля че за теб circuit training-a би свършил работа(най-вече защото е нещо по-динамично, защото съм останал със впечатлението, че изпълняването на стриктна програма със определени повторения не се нрави на повечето от вас) . Този отговор важи и за първия въпрос, мисля че е реалистична цел, която можеш да постигнеш и без фитнес, но може би ще ти коства малко повече...просто не се обсебвайте със безкрайното кардио и следете яденето.

08.08.13
23:42

Да свалиш кг. (и мазнини) можеш и само с диета (дори без кардио).
За да се стегнеш, ще трябва и да потренираш, щото мускулите са тези, които стягат тялото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1