03.06.13
21:42
Здравейте!
Какво ви е мнението за този продукт? Ползвали ли сте го? Подходящ ли е за мен? На 18г, 69кг, 170см, стаж малко повече от година и половина. (Много подло ми изтрихте линка...! ;D)
Темата беше редактирана от Vladimir Petrov на 03.06.13 23:52.
Съвет: Купи си креатин и BCAA , вкарвай достатъчно питателни калории според целта ти и тренирай. Подобен тип компекс не е приоритет за момента, не мисля че си струва паричките, а и надали ще го усетиш по-някакъв начин.
Поздрави!
05.06.13
22:10
Не! Не е подходящ. Тест на 18 години?! ... луда работа
06.06.13
00:38
казано от Svetlin Markov на 05.06.13, 22:10:
Не! Не е подходящ. Тест на 18 години?! ... луда работа
:D :D Представях си го така: Test Charge, монохидрат, B12, фолиева киселина и храната, тренировките и възстановяването да са максимално добри. Добавките са по препоръка на треньора във фитнеса и реших да попитам за тестостеронния бустер понеже каза, че не го е изпробвал лично. С какво бихте ме посъветвали да го заменя, ако смятате, че наистина няма да има ефект? (Мерси, Strelok91)
Мнението беше редактирано от Vladimir Petrov на 06.06.13 14:17.
08.08.13
10:26
PHARMA FREAK - TEST FREAK
1. Осигурява над ДВА ПЪТИ по-голямо количество активни съставки в доза, в сравнение с всички водещи продукти от този клас на пазара!
2. Съдържа повече Testofen (невероятните 700 mg в доза!) от колкото всеки друг тестостеронов стимулатор! Клинично доказано е, че Testofen сам по себе си има свойството да увеличава нивото на свободния тестостерон при хората с фантастичните 98.8%!
3. Test Freak е първият и единствен продукт, съдържащ Trigotest™ - нов патентован екстракт от сминдух (Trigonella foenum-graecum), който значително увеличава нивото на свободния тестостерон!
4. Всяка доза Test Freak е заредена с масивната доза от 1000 mg Tribulus terrestris-метил галат-естер! Това е най-силно биологично активната форма на екстракта от Tribulus, позната днес!
5. Всяка доза осигурява пълната клинично доказана ефективна доза цинк!
6. Всяка доза съдържа пълната клинично доказано работеща доза от двете най-ефективни анти-DHT (дихидротестостерон) съставки!
7. Съдържа потентна комбинация от три клинично доказани анти-ароматазни съединения, които са характерни САМО за Test Freak!
Увеличава свободния тестостерон с до 331%!
Увеличава общия тестостерон с до 469%!
Максимален мускулен растеж и сила!
Увеличени сексуален апетит и възможности!
Пълен 30-дневен цикъл!Механизъм 1
Увеличава отделянето на гонадотропин-отделящия хормон (GnRH), който стимулира каскада от биохимични процеси в тялото, увеличаващи синтезирането на тестостерон.
Механизъм 2
Увеличава естественото продуциране на тестостерон чрез стимулация на освобождаването на лутеинизиращия хормон (LH) от хипофизата.
Механизъм 3
Осигурява клинично доказани градивни елементи, необходими за подпомагане на усиленото производство на тестостерон в Лайдиговите клетки.
Механизъм 4
Предотвратява биодеградацията на тестостерона в черния дроб.
Механизъм 5
Блокира превръщането на тестостерона в дихидротестостерон (DHT).
Механизъм 6
Блокира превръщането на тестостерона в естроген чрез инхибиране на ароматазните ензими.
Механизъм 7
Стимулират директно Лайдиговите клетки, което води до масивно увеличение на тестостеронната синтеза и секреция.
С една дума само Пхарма Тест фреак
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.13 11:10.
08.08.13
11:14
Valentin Atanasov, благодарим ти, че копира тази информация за нас! :)
Ще е по-полезно ако споделиш подробно личните си впечатления от този продукт, какви резултати си постигнал и при какъв режим си ги постигнал. Останалото е маркетинг.
P.S. Когато копираш чужд текст (включително когато е превод, т.е. някой се е потрудил, за да го създаде) е редно поне да споменеш, че ти не си авторът.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.13 11:31.
09.08.13
08:30
Ти как разбра че съм я копирал.Така и другите ще разберат,а пък има ли значение аз ли съм го написал или съм го копирал ? Аз няма да пиша повече
09.08.13
09:08
Разбира се, че си го копирал... защото знам точно кой е правил превода. ;) Да, можеш да продължиш да увърташ, но и двамата знаем каква е истината... нали? Няма значение. Всъщност такива неща сме чели много и всеки от нас може да го прави самостоятелно. Големи думи и тежки обещания сме виждали от почти всички производители на хранителни добавки. Споделянето на личен опит е много по-ценно, достоверно и практически полезно като информация спрямо сайтовете на тези производители. Това ми е идеята... ако ще продължиш да копираш и да ни даваш данни от такива източници - да, ще е по-добре да не пишеш повече.