TRUDEN SLU4AI

Темата е заключена.
GU

15.10.05
19:55

ZDR.,az sam Geri ot Varna. Ma4a se da otslabna ot mnogo,mnogo vreme ama ne stava!-Po vaprosa za hranitelnite dobavki-probvala sam hiliadi,ama bez uspeh.  Tezi dni smiatam da si kupia FIBRAX   Niakoi ima li mnenie za tazi hranitelna dobavka i 6te ima li rezultati? PLS HELP ME  NE si mislete 4e prosto ne sam se potrudila dostata4no za da otslabna-polagam i to dosta usilia i ot mn. vreme!

BA

15.10.05
20:13

Първо здравей и добре дошла във форума!
Второ пиши на кирилица да не ти правят проблем модераторите  :)
И трето може да полагаш толкова много усилия, но просто като не са правилни естествено че няма да има резултат. Цаката на чистенето е да е по-бавно но пък качественото, което се постига с някоя нормална диетка със съвсем малък дефицит на калорий (не някоя дръстична с по 1500+ калориен дефицит, които намирате вие жените по разните списания и вестници...) и кардио редовно (примерно 3-4 пъти в седмицата по около 30-40минутки). Ако не знаеш какво е кардио кажи и ще ти обясниме  :wink:  Понеже си от нежния пол бих се навил да ти направя хранителен режим на ниски въглехидрати (ниско-въглехидратен режим (НВД)), но само ако си кажеш мерките и данните на лично съобщение или тук в темата (възраст, килограми, височина, полагаш ли някакво физическо усилие при борбата с килограмите и т.н.).  Като го направя ще го постна тук да го обсъдим всички. Надявам се да бях достатъчно полезен  :wink:

15.10.05
20:59

Труден случай - да, безнадежден - не! Чакаме от basketball да каже поне ръст и тегло за да можем да помогнем!

BA

16.10.05
10:06

ами и аз чакам но досега нищо не праща момичето. Щом прати данните, веднага почвам да и правя режима и ще ви го цъкна тука да го обсъдиме  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1