Огромна разлика в силата ?

09.08.13
15:44

Значи имам доста странни наблюдения.Понякога,примерно като не съм се натоварвал 3-4 дни имам огромна сила и енергия,направо имам чувството,че мога всичко.Понякога пък нямам никаква сила...И проблемът е,че разликите са големи...Примерно като имам сила вдигам от лег 2х 80 кг,като нямам не мога и веднъж...Като имам сила правя по 35 перфектни лицеви,като нямам правя 30 измъчени...Нормално ли е това ?

09.08.13
16:09

А,кога нямаш енергия,само това не разбрах ?

09.08.13
16:19

Ми случва се периодично...И нямам логично обяснение.

Carbohydrate

09.08.13
16:31

казано от Deian Petrov на 09.08.13, 16:19:

Ми случва се периодично...И нямам логично обяснение.

ето го обяснението, когато се натовариш идва умората, защото се изчерпват запасите на енергия за работа. След това започва процеса на попълване на енергия, която винаги става във повече от колкото е била. Ето тогава трябва да направиш следващата тренировка за същият мускул. И както забеляза, ако го направиш преди това, то ще чувстваш, че нямаш сила....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.08.13 16:31.

09.08.13
16:44

Ясно...явно просто се възстановявам по-бавничко и ще трябва да тренирам 1 мускул през минимум 4 дни :/

09.08.13
16:57

И какво аз сега като почна бокс и като натоварвам едни и същи мускули почти всеки ден,значи няма да си почиват и да растат ?

Carbohydrate

09.08.13
17:10

казано от Deian Petrov на 09.08.13, 16:57:

И какво аз сега като почна бокс и като натоварвам едни и същи мускули почти всеки ден,значи няма да си почиват и да растат ?

И това може да стане също, зависи вече от системата на тренировките...

09.08.13
17:57

С течение на времето,периодът за възстановяване намалява и можеш да правиш по-чести тренировки за една и съща мускулна група. Освен това, ставаш по-силен и по-издръжлив.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1