Чистене или Качване?

09.08.13
19:53

Здравейте на 18г съм и съм висок към 178 и съм 70-71 кг.Значи имам леко мазнини по корема и някъде 1-2 излишни кг , които искам задължително да ги сваля от 2 месеца се храня правилно и направих някой резултати.Та въпроса ми е кое първо да направя.
Мисля да си купя Oxy Elite преди 2 месеца пих от него и съм много доволен и да сваля.Искам да кача и мускулна маса и се чудя дали да си купя и направо нещо за качване на мускулна маса защото съм слаб.
Искам да ми помогнете и да ми кажете кое първо да направя или направо да не ги съчетая двете работи.

09.08.13
19:54

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 09.08.13 23:30.

Продължавай да се храниш правилно.

09.08.13
23:47

Храни се правилно.В никакъв случай не си взимай гейнър.Тренирай здраво и прави кардио поне 4 пъти в седмицата. Напълно възможно е да качиш маса и да свалиш тези 1-2 килограма мазно, ако правиш всичко правилно.

MF

10.08.13
00:12

Ахахахахахах нигата от клипа радва на макс. :D :*

10.08.13
12:16

Искам да знам дали мога да приемам едновременно ОxyElite + още нещо за качване едновременно и да качвам и да чистя лекичко :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1