01.08.13
07:57
може ли някой да се включи и да даде съвет или да коментира,от което имам нужда.
:D :D :D :D :D
1.Започни да използваш повечко главни букви и си оформяй поста.
2.Сподели години,ръст,килограми,ежедневие и т.н.
3.Храненето не ти е много,а СКАНДАЛНО МАЛКО, плюс това бедно на..всякакви нутриенти и витамини,и минерали.Такова хранене ще те доведе до редица здравословни проблеми,които най-вероятно ще се проявят в бъдеще ;) Освен това метаболизмът ти ще се забави адски много и вместо да свалиш кг,ще започнеш да качваш ;) Когато приемаш прекалено малко и некачествена храна,поставяш тялото си в екстремна ситуация, в която то се опитва да оцелее всячески и започва да черпи енергията и веществата,които са му нужни да съществува,от себе си-мускули,кости,органи и т.н.
4. Повече и по-хубава храна= по-здраво тяло,по-бърз метаболизъм,който ти е нужен за целите ти и въобще ако искаш да си здрава.
5. Няма храна от която да се пълнее,има количества,неправилно комбиниране,ниска физическа активност.
Ще ти напиша едно примерно меню,което ще те скандализира,но ти имаш глава на раменете си и ще носиш последствията от собствените си решения,така че е хубаво да премисляш нещата.
закуска: 3 яйца, може варени или в масло на тиган със сирене/извара/кашкавал .
обяд: 150-200гр риба/месо + салата и по желание задушени зеленчуци,кафяв ориз,пълнозърнести макарон и т.н.
следобед: шепа сурови ядки/ плод/ кисело мляко
вечеря: като закуската или обяда,пресни салати и зеленчуци задължително
Извара може да хапваш,без да прекаляваш с количествата.Тя е високо-протеинова храна.Огромните количества протеин товарят бъбреците.
Старай се да ядеш качествена храна,пресни продукти.Пий вода.Тренирай здраво.
казано от The PrinceSS на 01.08.13, 07:57:
може ли някой да се включи и да даде съвет или да коментира,от което имам нужда.
Има ли конкретна причина да пренебрегваш съветите на хората и да продължаваш да се храниш така безобразно?
Наистина ли си мислиш че такова “хранене” ще остане безнаказано?
Тренировките ти са адекватни на храненето в момента. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 01.08.13 08:41.
04.08.13
16:11
да за менюто разбрах.а примерна тренировка за отслабване.
11.08.13
10:56
Вчера/10.08/
Сутринта-джогинг 3-4 км.
Разходка-5км
Фрапе
Вода-2 литра
150 коремни преси,напади
Обяд-100гр.пилешко филе+1 к.к.мляко
Вечеря-150 гр.филенце
Какво ще кажете?
11.04.15
19:05
Ето ме отново тук.Започвам да отслабвам с нови сили.
Височина-168см
55кг
цел-39кг. до края на юли тази година.
Само на вода и тренировки във фитнеса.Ще включа сауна,кавитация,рф,масажи,целутрон.
11.04.15
19:20
Цел 39 или -39? Нещо се майтапиш с нас май.
13.04.15
16:56
Целта ми е да стана 39 кг.
13.04.15
17:01
казано от Queen Cobra на 11.04.15, 19:20:
Цел 39 или -39? Нещо се майтапиш с нас май.
То те и двете цели са безумни, мен ако питаш! (tmi)
13.04.15
18:14
Taka Ли искаш да изглеждаш?
http://pdnpulse.pdnonline.com/wp-content/uploads/2011/11/skinnymodel2.jpg
или така http://www.thinsponation.com/images/skinny-models-laufsteg_1_.jpg?
Дори и евентуално да стигнеш жива и здрава до тези кг, съмнявам се да си струва (или да се озовеш на седмицата на модата в Париж за няколкостотин хиляди хонорар -пак не си струва)
Какво е рф, което ще “включваш”?
13.04.15
21:21
RF е радиочестотен лифтинг,намаляващ обиколката на зоната ,върху която се прилага.
Седейки по предната страница, всякакви съвети тук са излишни. Освен да се надяваме да не ти достигне волята за тези 39 кила, друго не виждам...
14.04.15
13:37
А по отношение на тренировката -какво ще кажете
90 минути кардио /колело,пътечка и тренажор/
абдуктор 4х20
аддуктор4х20
лег-преса 4х10
глутеус
к.преси7х30
бедреносгъване4х10
бедрено разгъване4х10
упражнения за ръце с гири
степер окор 15 минути
14.04.15
14:13
Уникална. Има любимите ми “упражнения за ръце с гири” и мятане на крака във всички посоки :)
Девойче, защо си решила да правиш такива неща със себе си? Честно, не проумявам.
И какво от коментарите по темите, пуснати досега, не разбра, че продължаваш да упорстваш?
Никой съзнателен човек няма да те подкрепи в това саморазрушително начинание.
39 кг на този ръст? Защо? Обясни ми, моля те?
Какъв е смисъла на визията, която целиш? Да ти изскочат кокалите през кожата?
39 кг?! Това значи аз да отслабна с ...24 кг. Не мога да си го представя. Падна ли под 60, ми изкачат ребрата.
Изобщо защо отслабването е толкова важно за самочувствието ти- повярвай ми, сексапила върви ръка за ръка със самоувереността и умелото “презентиране” на тялото ти , а не с теглото и комплексите за малоценност.
Да ме извини авторката, но темата е несериозна. Никой не иска да става 39 килограма, освен ако в момента не е 40 и е задълбал в психозите на хранителните отклонения. Какъв е този модел на подръжание, който е под 40 килограма и на този ръст? Няма логика или поне аз не я откривам/не съм в час.
Ако са реални постовете/желанията ти, бих предложила да се посъветваш с псиолог/психотерапевт?!
Поздрави и успех!
П.П.: Дори изварата на предната страница ме изумява?! От преди 2 години...
30.04.15
18:33
Бихте ли могли да дадете някакво мнение за тренировката ми.Правя я в този вариант всеки ден от понеделник до събота.
Абдуктор 4х20
Аддуктор4х20
Скрипец4х10
Пек-дек 4х10
Бедрено разгъване4х10
Бедрено сгъване4х10
Лег преса 4х10
Глутеус с всеки кракх15бр.
Коремни преси7х30
Повдигания 4х10
Ластици-упражнения за гръб ,бицепс и трицепс
планк
упражнения за бицепс и трицепс с гири
5минути степер
90минути колело
Мнението беше редактирано от The PrinceSS на 30.04.15 18:34.
30.04.15
19:41
А ти би ли отговорила на въпросите, които са ти задали малко по-нагоре?
казано от Queen Cobra на 14.04.15, 14:13:
Уникална. Има любимите ми “упражнения за ръце с гири” и мятане на крака във всички посоки :)
Девойче, защо си решила да правиш такива неща със себе си? Честно, не проумявам.
И какво от коментарите по темите, пуснати досега, не разбра, че продължаваш да упорстваш?
Никой съзнателен човек няма да те подкрепи в това саморазрушително начинание.
39 кг на този ръст? Защо? Обясни ми, моля те?
Какъв е смисъла на визията, която целиш? Да ти изскочат кокалите през кожата?
39 кг?! Това значи аз да отслабна с ...24 кг. Не мога да си го представя. Падна ли под 60, ми изкачат ребрата.
Изобщо защо отслабването е толкова важно за самочувствието ти- повярвай ми, сексапила върви ръка за ръка със самоувереността и умелото “презентиране” на тялото ти , а не с теглото и комплексите за малоценност.
Тренировката и храненето са ти перфектни. Ще постигнеш целите си!
Явно това искаш да прочетеш...
07.05.15
17:29
След всички глупости,които направих ,твърдо реших да оправя тренировките и храната.Доста четох,ще споделям всеки ден,надявам се да ме напътствате.Изчислих всичко по дадените формули за НВД-ВМ.Бих желала да сваля 20 кг.Дано до септември тази година успея!
По тношение на тренировките ще ви помоля от цялото си сърце и душа да ми помогнете да съставим режим на трениране със следните уреди:
гладиатор
уред за глутеуси
лег преса
абдуктор
аддуктор
лежанка
степер
ластици,гирички
кардио уреди
Моля ви,защото режимите,които разглеждам имат и други упражнения на машини,с които не разполага фитнеса ,в който отивам,затова ще бъда много благодарна да ми помогнете да съставя режим с гореспоменатите уреди.Благодаря предварително!
Мнението беше редактирано от The PrinceSS на 07.05.15 17:30.
07.05.15
17:55
Бих желала да сваля 20 кг.Дано до септември тази година успея!
МИНАЛИЯТ МЕСЕЦ БЕШЕ 55 КГ, и искаше да свалиш 16 до 39кг.
СЕГА ЩЕ СВАЛЯШ 20??!!
Ти подиграваш ли се с нас?
Напиши точните си мерки и качи снимка, както всички тук са направили.
да ми помогнете да съставим режим на трениране със следните уреди:
гладиатор - НЕ
уред за глутеуси НЕ
лег преса ДА
абдуктор НЕ
аддуктор НЕ
лежанка ДА
степер НЕ
ластици,гирички ДА
кардио уреди ПОНЯКОГА
Според мен за начало ти трябва лост 20 кг и дъмбели от 5 до 10кг (или само 5 и 10 ,ако няма друго).
Какво не разбираш от следните думи:
клек, напади, римска тяга, суинг, лицеви опори, избутване от лег, дърпане на скрипец пред гърди, гребане с дъмбел/и, раменна преса? И защо не искаш да ги правиш?
07.05.15
18:44
Е неее 39 кг (dull) Херцог моля те не казвай,че аз съм за психото (giggle)
Иначе и аз да се изкажа ... Миналата година бях под 40 кг при ръст 155 да кажем и всички ме мислеха за болна , нямах дупе,гърди ... изглеждах като малко беззащитно дете ... Ти си със 10 см по-висока и ще си ходещ скелет буквално ... Защо искаш да си го причиниш ? Знаеш ли колко ще си увредиш органите? Семейството ти знае ли за твоите болни амбиции ... ?
Едит: Запише се за другия сезон на Глад Брадър (giggle)
http://drugata-realnost.com/глад-брадър-пет-дни-без-храна-и-вода/
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 07.05.15 19:32.
Принцесо, имаш правописна грешка в заглавието. “Loose” трябва да е с едно “о” (cash) (muscle)
мила, разбирам че за теб това са целите на живота ти, но си сбъркала форума. Този е за здравословен начин на живот. Има други където вероятно ще те боготворят. Добре дошла си и ще получиш наистина адекватни съвети, когато след време решиш да си смениш целите и начина на живот.
09.05.15
13:41
60КГ. съм ...1.68см висока-това са мерките ми.
цел-20 кг. за 2-3 месеца
Не мога да пусна снимка..срам ме е ,ужасно съм бузеста,искам да съм изключително слаба..моля ви,помогнете ми с режима за трениране.
Мнението беше редактирано от The PrinceSS на 09.05.15 13:42.
09.05.15
13:45
Не искам да си представям на тоя ръст как ще изглеждаш 40 кг .. всъщност мога и ме побиват тръпки
Ако си мислиш че ще изглеждаш по -добре :D
Започни да тренираш и да се хранираш добре дори да свалиш 3-4 кг със сигурност ще изглеждаш супер и най-вече здрава .
09.05.15
14:00
Според мен теглото е идеално за ръста ти. Съдя по себе си и по познати жени с идентичен ръст. Друг е въпросът, че с тренировки може да изглежда много по-добре, отколкото без. Пак бих ти казала-тренирай си за здраве, за кеф, написах ти упражнения горе. Може да се ограничиш до тях или да следваш изпитани схеми от дневниците - ако не насочено силови, то хубаво тонизиращи -дневникът на Милена е с хубави тренировки, на Лъчезария и пр.
Казах ти, че никой няма да ти помогне в това самоубийствено поведение.
Ако НАИСТИНА искаш да си болнаво слаба, то по-добре недей да тренираш, защото само ще се увредиш повече.
18.05.15
22:16
-9 кг надолу.За сега съм само на вода,съгрешавам само с пепси лайт,но не мога иначе,трябва с нещо да си напълня корема...пия л-карнитин +зелено кафе.
целта ми е още -20 кг до юли.
казано от The PrinceSS на 18.05.15, 22:16:
-9 кг надолу.За сега съм само на вода,съгрешавам само с пепси лайт,но не мога иначе,трябва с нещо да си напълня корема...пия л-карнитин +зелено кафе.
целта ми е още -20 кг до юли.
?!?!?!
Ти сериозно ли?! Защо във всеки пост повтаряш че искаш да свалиш 20 кг? Казаха ти вече, че в този форум никой няма да ти даде съвет как да го направиш. Освен това, мисля че с това, което правиш си на прав път...най-краткия път към интензивното.
На колко години си ? Не ти се живее повече и си избрала най-глупавия възможен начин да сложиш край на живота си ?
На 11.04 тежиш 55кг. и целта ти е да свалиш до 39кг. Приемаме, че 39кг. е крайната цел, безумна такава.
На 09.05 тежиш 60кг. и искаш да свалиш 20кг.
На 18.05 си минус 9кг., 60-9=51 ... и отново искаш да свалиш 20кг, т.е новата ти цел не е 39-40 както е била до преди 10 дена, а вече е 31кг.?!
Момиче, изобщо четеш ли какво ти пишат хората? Толкова хора се опитват да ти помогнат, а ти грам внимание не им обръщаш. Седни, прочети въпросите, които са ти зададени и се опитай да отговориш. Защо искаш да си 30кг? Какво повече ще постигнеш, когато си “изключително слаба”?
Виж снимките по-долу .... наистина ли искаш това за себе си?
Извинявам се на потребителите на форума, ако с поста си съм нарушила някои от правилата...
Не искам да обиждам...!Струва ми се,че се шегуваш с нас!Ако греша-имаш нужда от лекарска помощ!Потърси съвет от медицинско лице!
20.05.15
16:19
Благодаря,все пак!
Въпреки всичко,ще постигна целите си !
20.05.15
16:23
Мъжете не харесват скелети.
Да си болезнено слаба не означава да си хубава, нито по-успешна. Да, ще привличаш внимание, но то ще е от съжаление, не от възхищение. Помисли дали го искаш.
20.05.15
16:42
Пусни снимка как изглеждаш. И снимка на това,което искаш да постигнеш.
Има едно нещо, което никога няма да разбера и това са хора, които хокат болни хора. Това че заболяването и е психическо, а не физическо, не бива да значи, че може някои да се отнасят с нея така пренебрежително. Радвам се че има хора с подход на загриженост, за контраст.
‘Тя не вдява’ - естествено, че не вдява, болна е. “Еми болна е, да си оправи главата и да стане човек” - на физически болните никой не им казва да ‘се оправят.
Мило момиче, проблемът е много дълбок и много сериозен, и на този етап животозастрашаващ. Колкото и да ти се струва невероятно в този момент, животът на 55 кг може да бъде пълноценен и щастлив, а не само изпълнен с натрапчиви мисли за ребра, ключици и калории. Спри да гледаш каквото pro-ana thinspo гледаш в интернет, кажи на близките си за състоянието си и се свържете най добре с клиниката по хранителни разстройства към Токуда, ако ли не, Асоциация Уникал и feelgood.bg могат до някаква степен да предоставят помощни материали.
Надявам се да вземеш правилно и отговорно решение относно живота си и да осъзнаеш, че никой няма да те обича и цени повече ако достигнеш заветните 39 кг. Успех.
20.05.15
22:03
Все знаех, че има болни мозъци по света, но BGDN ми разкри нови дълбини на човешката психология с сайтовете на pro-ana. Освен изумителни снимки , какви съвети само във форумите. Този ме грабна:
Drink water and do something else (write, draw, clean, etc). Put a rubber band around your wrist and snap it when your mind goes back to food. If your just soooo hungry that it won’t go away then eat something healthy (celery sticks, carrots, 1/2 an apple, etc). But remember the hunger is temporary. The moment will pass if you’re strong enough to pass through it. And you are strong enough! Don’t give up!
Принцесо, това ли ти е мечтата?
20.05.15
22:06
Очевидно момичето иска да се самоубие бавно и мъчително и каквото и да кажем няма смисъл.
Според мен е тролче. Не знам в каква степен трябва да си изперкал, за да искаш да си причиниш такова нещо.
Не виждам смисъл да пишете, при положение, че дори не ви отразява, а единственото, което пише е, че иска да свали 20кг.
казано от Queen Cobra на 20.05.15, 22:03:
Все знаех, че има болни мозъци по света, но BGDN ми разкри нови дълбини на човешката психология с сайтовете на pro-ana. Освен изумителни снимки , какви съвети само във форумите. Този ме грабна:
Drink water and do something else (write, draw, clean, etc). Put a rubber band around your wrist and snap it when your mind goes back to food. If your just soooo hungry that it won’t go away then eat something healthy (celery sticks, carrots, 1/2 an apple, etc). But remember the hunger is temporary. The moment will pass if you’re strong enough to pass through it. And you are strong enough! Don’t give up!
Принцесо, това ли ти е мечтата?
Преди няколко месеца бях попаднала в един английски форум, в който всички мечтаеха да са под 100lb, което е малко над 45кг. По цял ден караха на вода и една ябълка. Даваха си безумни съвети и се радваха ако завършат деня само на вода.
Проблема наистина е много сериозен и за съжаление няма да се реши от нас и в този форум.
21.05.15
02:51
Ако не бях преживяла същото и аз щях да мисля че това е трол. Лошото в случая е, че има много такива момичета, просто ние не знаем за тях. Те са ‘’скрити’’ от света някъде вкъщи броейки дори глътките вода.. забравени. В момента съм окей и наистина не мога по никакъв начин да си обясня времето, когато но 17г. целта ми беше да тежа не повече от 34кг... и я постигнах! (headbang) Ако не го бях преживяла, не бих повярвала че е възможно да има толкова болен мозък, но уви.. Имам едни бележки какво съм яла и колко дни съм била на вода. Трагедия. Никога няма да забравя и колко приятелства изгубих тогава. Защо един поне, от всички хора които ми казваха че съм дебела преди не ме погледна в очите когато изглеждах на прага на живота за кратък период. Но приятелствата са най-малкото загубено.. загубих част от живота си която никога няма да върна, независимо колко по-хубави ще има. Подлудих и поболях семейството си. Докарах си проблеми които ще се появяват още дооста годинки.
Наистина ли искаш това? Искаш да си болна, да пропускаш живота си, да приетсняваш близките си?
Ако искаш да си различна има толкова много начини, които вместо да застрашават живота ти го обогатяват. Да си различен не се простира само до външен вид, не ти е нужно психическо разтройство за това. Ще бъдеш много по-ценена ако постигнеш различието което търсиш по други начини.
Да не говорим колко малко хора успяват да излязат от този капан.. Знаеш какво става ако не си от малкото успели, нали? Ако не беше танцуването и мечтите ми (които осъществиих до една, въпреки че съм с 20кг. повече от това което споменах по-горе и не можеш да преброиш костите ми ;) ) вероятно и аз нямаше да съм сред успелите, нямаше и да мога да пиша тук в момента,ако ме разбираш. НЕ си струва, само това мога да кажа. :)
Колко ми се иска да мисля че е трол....
Мнението беше редактирано от Teddy на 21.05.15 03:01.