10.08.13
18:55
Здравейте, колеги. Направих си един доста натоварващ тренировъчен режим, целящ стабилен релеф и сега ще ви го покажа и се надявам да чуя мнения.
Понеделник, Вторник, Четвъртък и петък ходя сутрин на плуване 1 час редувам различните стилове през дните. Вечерта тренирам 2 мускулни групи + корем с общо над 40 серии.
Сряда, събота и неделя сутрин тичам и вечер правя пак 2 мускулни групи + корем около 40 серии общо.
Както може би забелязвате нямам почивен ден. Осъзнавам че ще сваля и мускулна маса освен мазнините, но искам да се изчистя и да направя много здрав релеф и силно тяло.
Сега важната част - храненето:
Закуската ми е суроватка + мляко + мюсли
2ра закуска след кардиото суроватка
обяд 200 гр. пилешко месо + 200 гр. картофи + салата
следобедна закуска бъркани белтъци от яйца с извара 250 гр.
ранна вечеря (защото нямам възможност да ям късно, тъй като тогава тренирам) салата с риба тон и зехтин
през деня хапвам 30тина грама ядки
след силовата тренировка пия суроватка 40 гр.
преди лягане шейк с белтъци от яйца и суроватка
както виждате храня се често и предимно с белтъци, като имам и въглехидратни хранения, за да имам енергия, предвид режима. В менюто има и цени мазнини - ядки, риба, зехтин. Дневните калории са към 2300-400 и съм в сериозен дефицит предвид тренировките. Висок съм 189 и тежа около 87-8 кила. С този режим ще успея ли да постигна релеф и ако не, тo какво да променя?
Сигурен ли си че имаш достатъчно мускулатура,така че след чистенето да остане нещо,което си заслужава да се покаже.
Предвид ръстта,колкограмите в момента са ти малко,а ти най-вероятно ще сваляш още.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.08.13 13:24.
11.08.13
22:34
казано от Biad__ на 11.08.13, 13:24:
Сигурен ли си че имаш достатъчно мускулатура,така че след чистенето да остане нещо,което си заслужава да се покаже.
Предвид ръстта,колкограмите в момента са ти малко,а ти най-вероятно ще сваляш още.
активното тегло ми е 73 кила не е много предвид ръста, за това не съм на строго определена диета - ям към 300 гр. белтъчини на ден и над 100 въглехидрат и се храня на всеки 2 часа като си набавям всеки път по 30 гр. белтък. Надявам се с по този начин да запазя мускулната си маса, а може би даже и да я покача малко, за сметка на мазнините. Мерси за мнението иначе :)
Мнението беше редактирано от Warrior на 11.08.13 22:49.