Фитили в магазина на UNIVERSAL пиротска?

Темата е заключена.

11.10.05
22:20

Има ли там фитили и колко струват ??

11.10.05
22:41

Има. Около 5-10лв. са всички видове. Доколкото си спомням имаше кожени и платнени(мн.здрави). Това беше отдавна, ако някои има по-прясна информация да пише.

11.10.05
22:53

прав е мускула, само един съвет, да не си взимаш кожени, защото много трудно се увиват и ще имаш главоболия, иначе са адски полезно нещо, обикновените струват около 5лв!

12.10.05
08:46

За SNC ли става въпрос?
Или някакъв друг магазин на Пиротска.

15.10.05
12:42

Или хвани материал за колани и си ги направи сам за 15 минути, а себестойстойността им ще излезе не повече от 64 стотинки ;)

16.10.05
17:53

[quote author=”Питона”]Или хвани материал за колани и си ги направи сам за 15 минути, а себестойстойността им ще излезе не повече от 64 стотинки ;)

Я дай акъл как се прави ще помогнеш на много хора

16.10.05
18:03

и на мен това ми е проблем.Трябват ми,защото предмишницата не издържа понякога,а живея в град,където и след 50 години пак няма да продават.Аз лично си мисля да е еди вид колан.Ще се затяга около китката,с помощтта на тока,а дългата част ще се овива около лоста.Само не знам от какъв материал ще бъде най добре да се направи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1