10.08.13
22:39
Искам да попитам дали може да ми навреди прекаляването с млечните продукти.Тренирам вече година,5 пъти седмично, но напоследък в яденията ми присъстват доста често млечни продукти- прясно мляко, кашкавал,сирене,кисело мляко.Това може ли да ми навреди по някакъв начин, освен някоя излишна мазнинка?
10.08.13
22:47
#1
Прясното мляко има лактоза . Кашкавала е супер . Сиренето и то стига да е истинско . Внимавай само с прясното мляко .
10.08.13
23:15
#2
мерси за съвета :)
11.08.13
02:22
#3
Съмнявам се, че приемаш толкова голямо количество млечни продукти, че да ти навредят.
11.08.13
10:34
#4
Колко е количеството, което приемаш?
Внимавай с прясното мляко.
Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?
Когато имам възможност си пия по около 2л(домашно) на ден и съм още жив.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.08.13 13:21.
казано от Biad__ на 11.08.13, 13:20:
Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?
Че ще се насерат :D :D
12.08.13
17:27
#7
Аз имам проблеми с апетита и понякога(всеки ден) гълтам по един литър мляко, за да заместя хранене. Няма страшно, яж и пий колкото си поискаш.
12.08.13
22:35
#8
казано от Павлин Пламенов на 10.08.13, 22:47:
Прясното мляко има лактоза.
И какво от това?
казано от Павлин Пламенов на 10.08.13, 22:47:
Внимавай само с прясното мляко .
казано от Petq Pavlova на 11.08.13, 10:34:
Внимавай с прясното мляко.
Що?
ПП: гледам Петър вече е отговорил. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 12.08.13 22:36.
13.08.13
00:30
#9
казано от Biad__ на 11.08.13, 13:20:
Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?
Когато имам възможност си пия по около 2л(домашно) на ден и съм още жив.
Оптимизмът ви радва. Ако хапвате редовно необработени мляко и млечни продукти(особено непастьоризирано сирене) проучете какво е бруцелоза.
казано от Solomon Kane на 13.08.13, 00:30:
Оптимизмът ви радва. Ако хапвате редовно необработени мляко и млечни продукти(особено непастьоризирано сирене) проучете какво е бруцелоза.
Преваряването на млекото не унищожава ли бактериите?
Мнението беше редактирано от Pavel на 13.08.13 00:41.
13.08.13
00:54
#11
Да. Затова казвам “непреработено” и “не-пастьоризирано”. Като например домашно сирене.