Може ли да ми навреди прекаляването с млечните продукти?

10.08.13
22:39

Искам да попитам дали може да ми навреди прекаляването с млечните продукти.Тренирам вече година,5 пъти седмично, но напоследък в яденията ми присъстват доста често млечни продукти- прясно мляко, кашкавал,сирене,кисело мляко.Това може ли да ми навреди по някакъв начин, освен някоя излишна мазнинка?

Прясното мляко има лактоза . Кашкавала е супер . Сиренето и то стига да е истинско . Внимавай само с прясното мляко .

10.08.13
23:15

мерси за съвета :)

Съмнявам се, че приемаш толкова голямо количество млечни продукти, че да ти навредят.

11.08.13
10:34

Колко е количеството, което приемаш?
Внимавай с прясното мляко.

11.08.13
13:20

Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?
Когато имам възможност си пия по около 2л(домашно) на ден и съм още жив.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.08.13 13:21.

11.08.13
13:21

казано от Biad__ на 11.08.13, 13:20:

Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?

Че ще се насерат :D :D

12.08.13
17:27

Аз имам проблеми с апетита и понякога(всеки ден) гълтам по един литър мляко, за да заместя хранене. Няма страшно, яж и пий колкото си поискаш.

12.08.13
22:35

казано от Павлин Пламенов на 10.08.13, 22:47:

Прясното мляко има лактоза.

И какво от това?

казано от Павлин Пламенов на 10.08.13, 22:47:

Внимавай само с прясното мляко .

казано от Petq Pavlova на 11.08.13, 10:34:

Внимавай с прясното мляко.

Що?

ПП: гледам Петър вече е отговорил. :D :D :D

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 12.08.13 22:36.

13.08.13
00:30

казано от Biad__ на 11.08.13, 13:20:

Какво толкова ви плаши това прясно мляко ?
Когато имам възможност си пия по около 2л(домашно) на ден и съм още жив.

Оптимизмът ви радва. Ако хапвате редовно необработени мляко и млечни продукти(особено непастьоризирано сирене) проучете какво е бруцелоза.

13.08.13
00:38

казано от Solomon Kane на 13.08.13, 00:30:

Оптимизмът ви радва. Ако хапвате редовно необработени мляко и млечни продукти(особено непастьоризирано сирене) проучете какво е бруцелоза.

Преваряването  на млекото не унищожава ли бактериите?

Мнението беше редактирано от Pavel на 13.08.13 00:41.

13.08.13
00:54

Да. Затова казвам “непреработено” и “не-пастьоризирано”. Като например домашно сирене.

13.08.13
00:57

казано от Solomon Kane на 13.08.13, 00:54:

Да. Затова казвам “непреработено” и “не-пастьоризирано”. Като например домашно сирене.

Нямам предвид сурово мляко,разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1