Оцеляване

Темата е заключена.

Хранителен режим:

08-09 Mex Matrix 10 препоръчителната доза: 2 мерителни лъжички сутрин с вода

12-13 3 кюфтенца с 2 филийки хляб (макар че след мекса на закуска просто не съм гладен)

16-17 някакъв плод (често няма...)

20-21 3 кюфтенца (общо 150гр.)

Лягам си след 12, но ставам преди 8.

П.П. Не съм спазвал напълно стриктно режима, т.е. когато мога разнообразявам, но съм се придържал към основната ми идея. Резултатът е че съм свалил 10кг за 2 месеца.

П.П.П. Не разбирам защо дневникът ми е бил премахнат, а темата преместена: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/69254 (предполагам заради спама на други потребители в нея, но не разбирам защо ми разваляте дневника, вместо да се вземат мерки за тяхното поведение?)

МОЛЯ, НЕ ТРИЙТЕ ДНЕВНИКА МИ, А ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА СПАМЕРИ, ХЕЙТЪРИ И ТРОЛОВЕ! БЛАГОДАРЯ!

Темата беше редактирана от Химик Ентусиаст на 08.08.13 10:27.

Води дневника си като дневник и той няма да бъде преместен. С предната тема не беше така.

Успех!

Добре. Разделил си нещата. Преместил си темата. До тук всичко е точно.

А защо сега другата тема е преместена в архива и е заключена?!

Например сега се чудя дали да добавя PhD-Greens-PH7-330g към диетата си и дали да започна да пия Thermonex или в жегите по-скоро няма нужда от допълнителен термогенен ефект?

Не знам точно какво се е случило в тези 2 месеца през които следвайки този режим съм загубил над 10кг, но се оказва че за последнит години съм загубил над 30кг. мускулна маса! А съм свалил мазнините само с 5% и то предполагам точно през тези 2 месеца. Все още имам излишни мускули, но все пак искам и мазнинките по-бързо да се топят!

Най-важното е че вече съм 100кг и мисля че мога да си позволя лукса, да започна да тичам.

13.08.13
10:47

:D
Чудя се, дали си вярваш. Ти ако си имал 30 кг. мускулна маса, която си свалил, значи си над нивото на всички шампиони в силовите спортове. И в момента имаш излишни мазнини, не мускули.
Няма и да имаш мускули, докато гладуваш и не тренираш. Тялото не търпи излишни неща.

Да, логично е да са останали повече мазнини ако съм свалил предимно мускули. Дори според кантарите аз съм свалил само мускули и съм качил мазнини, иначе няма как да съм свалил 20кг, а да съм загубил 30кг мускули. Ако това е вярно значи съм качил 10кг мазнини, което се надявам да не е вярно... А и видимо съм свалил и мазнини иначе не бих продължавал. От което стигам до извода че просто кантарите не са верни...

Разбира се не изключвам и този вариант, но чак пък толкова...

Но все още, както казах и преди, нямам оплаквания от липса на каквато и да било маса, още по-малко пък мускулна (muscle)

П.П. Да, бил съм и на световно ниво. Не е като да няма защо да си вярвам. Но това какво е било и няколкото златни медалчета, а също и факта че всичко съм постигнал с много труд и без никаква химия, са неща които за мен са без значение. Аз не гледам в миналото а в настоящето и положението не ми харесва... Както казах, целта сега е да падна под 100кг и почти съм я постигнал, след това започвам да тичам всеки ден до 90кг. След това започвам и специализирани тренировки и така...

Мнението беше редактирано от Химик Ентусиаст на 24.08.13 15:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1