Запитване относно отслабване и спортуване

13.08.13
02:58

Здравейте,

не съм сигурен дали на правилното място пускам темата, но съм нов във форума. Ако съм на грешното място, моля да ме извините. :)

Тази вечер, като цяло, доста изчетох относно L-carnitine и храненето, но не намерих точно решение на моят проблем. Преди време, може би 1 година реших, че за 177см/77кг са много, а и имам гинекомастия(аз така мисля), но личната казва, че не е и това е натрупване на хормони още от пубертета(на 18 години съм), а до колкото знам гинекомастията е точно това. Та да се върна на историята преди 1 година. Реших, че ще отслабвам и уви спрях хляба, намалих газираните напитки, храних се по-малко(да не казвам дори глад) и стана, достигнах 68 килограма за по-малко от 5 месеца. Кантара го показваше, дрехите го показваха и огледалото.
Не само до яденето, но всяка вечер правих лицеви до изнемогване+клекове.

До тук добре, но имам лекото шкембе(както всеки мъж) и въпросната “гинекомастия”. Тази вечер четох за L-carnitine, как мислите дали ще ми помогне за изчистване? Ще добавя, че отново спирам хляба, блажотииките, сладкишите и всякакви там боклуци. Също така, ще се готвя за физически изпит за полицай, по-точно бягане и скачане, защото лицевите си правя 50 бройки, без проблем за 1 минута. :)

Спортуването + Л карнитине:
2 хапчета L-carnitine преди бягане от порядъка на 40мин. След като се прибера 2 серии лицеви упори и 2 серии коремни преси, и клекове(много не мога да скачам) с отскоци, вечер преди лягане пак 2 хапчета.

Храненето: Сутринта след като се прибера ще похапвам 2 сварени яйца, защото до колкото знам сурови, най-много да си докарам някоя болест, а и разликата е 0-лева. След това, нещо лекичко за хапване за вечеря.

Храненето не мога да си го обясня много, тоест какво да ям. Целта ми е да махна излишната мазнина, но да започна да качвам мускулна маса, все пак слаб полицай(малко шегичка такова).... 

пп. Нямам намерения да водя спорове, защото като цяло не съм много запознат със горе-споменатите неща.

13.08.13
13:15

Чакай,ти си 68 кила на 1.77 ръст и искаш още да отслабваш ? Ще станеш като женичка,ако още малко отслабнеш...Почвай да качваш и ходи на фитнес да дигаш тежко на лежанката и гърдите ще ти се оправят...Сериозно аз съм 78 кила на 1.83-4 ръст и изглеждам слаб,а ти искаш още да отслабваш...Трябва ти маса,не отслабване

13.08.13
13:52

Аз съм го написал в първият си пост. Искам просто да се изчистя и да започна покачване на мускулна маса. Понеже нямам възможност за фитнес, започвам доста кардио заради изпити за полицай, клек/отскоци, лицеви упори и коремни преси. За това попитах дали L-carnitine ще ме изчисти, а и ако някой, който е на “ТИ” с хранителните режими, да помогне относно това какво да ям, за да качвам мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Weezy Wayne на 13.08.13 17:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1