10.08.13
21:03
Здравейте, Тренирах вече 4 месеца по старата програма, постигнах задоволителни резултати. Но след това се наложи да спра за 1 месец.
Сега започнах да ходя, вече 3та седмица, за да вляза във форма а и за апетит. И мисля, че вече мога да започна да тренирам за ММ. ОБАЧЕ имам 2 проблема който се надявам да ми помогнете да разреша.:)
Не мога да си намеря програма която да ми подхожда. На кратко трябва ми програма, която да навакса изоставането на бицепса и трицепса(дори обиколката ми е паднала) и да кара другите ми мускули да продължат да растат.
Но не искам да ми препоръчате някакви базови упражнения, и без това не съм много висок.
П.п. Благодаря на всички който ще отделят 5мин. да ми помогнат.
Какво и беше на старата тема, че пускаш нова?
И какво общо имат базовите упражнения (които между другото са задължителни за абсюлотно всеки трениращ) с ръста и защо да не ти ги препоръчваме?
Нито си казал нещо за себе си, нито на какво ниво си, нито каква е била старата ти програма.... какви отговори очакваш? Харесай си някаква програма от сайта и почвай.
Добре, не мога да намеря старата програма. Правих клекове, мъртва тяга,гребане, набирания и др., 3 дни в седмицата. Извинявам се, исках да кажа, че правих програма с базови упражнения 4 месеца за ММ. Преди това също тренирах(2 месеца) обаче с полека програма за да не ме товари много, също за маса. Лежанка, бицепс, скрипец, гръб, клякания и скотово, основно 3х8. Не мога да определя точно на какво ниво съм. Чета доста в такива сайтове за различни техники с цел да няма травми и да постигна по добри резултати. Изградил съм хранителни навици, ям не по-малко от 5 пъти.
Според теб на какво ниво съм.?
Основния проблем ми е да не избера програма която не е подходяща. Затова упорито търся мнението на някой който разбира за да ми помогне.
Ето няколко варианта. Кажете кой е по-подходящ.
Пон-гърди, бицепс
Вто-крака
Сря-почивка
Чет-почивка
Пет-гръб, трицепс
Съб-рамо, трапец
Нед-почивка
В-II
Пон-гърди,трапец,рамо
Вто-Корем,кръст, гръб
Сря-почивка
Чет-Крака
Пет-бицепс,трицепс
Нито едната програма не ми харесва, но ако трябва да избирам бих избрал втората.
11.08.13
02:15
Ако толкова искаш програма- 5х5 би ти дала желания ефект, ако се храниш правилно. Тя обаче се състои основно от базови упражнения:
Клекове, лежанка, мъртва, гребане с щанга, набиране на лост и т.н....
Ето една към която има добри отзиви.
Мнението беше редактирано от Biatd. . на 13.08.13 22:17.
Здравейте, Тренирах вече 4 месеца по старата програма, постигнах задоволителни резултати. Но след това се наложи да спра за 1 месец.
Сега започнах да ходя, вече 3та седмица, за да вляза във форма а и за апетит. И мисля, че вече мога да започна да тренирам за ММ. ОБАЧЕ имам 2 проблема който се надявам да ми помогнете да разреша.
Не мога да си намеря програма която да ми подхожда. На кратко трябва ми програма, която да навакса изоставането на бицепса и трицепса(дори обиколката ми е паднала) и да кара другите ми мускули да продължат да растат.
Но не искам да ми препоръчате някакви базови упражнения, и без това не съм много висок.
П.п. Благодаря на всички който ще отделят 5мин. да ми помогнат.
Какво ще кажете за тази Понеделник
Гърди :
- Наклонена лежанка - 4х8
- Права лежанка - 4х8
- Флайс машина - 4х12,15
- кофички - 4х8,10
Вторник
Гръб :
- Преден скрипец - 4х12
- Гребане - 4х12
- Гребане с дълбел - 3х12
Сряда