16.10.05
19:58
В днешното предаване, към края рекламираха някакво списание или нещо такова Спортен Гид, и споменаха че се разпространява безплатно.Някой може ли да ме светне по тоя въпрос, как мога да го получавам щом е безплатно, също и каталога на MUSASHI.
Благодря предварително
16.10.05
20:37
За каталога наистина е безплатно миналата година го пратиха на майка ми незнайно защо,но разбрах че са го раздавали в супермаркетите ЕВРОПА.
Но за какво ти е каталог като всичко го има тука
16.10.05
21:41
[quote author=“roshko”]В днешното предаване, към края рекламираха някакво списание или нещо такова Спортен Гид, и споменаха че се разпространява безплатно.Някой може ли да ме светне по тоя въпрос, как мога да го получавам щом е безплатно, също и каталога на MUSASHI.
Благодря предварително
влез в сайта на мусаши и там пише
Ти да не мислиш,че това Спортен Гид е нещо кой знае какво.В него има основно реклами на фитнес зали и спортни клубове за различни спортове.
17.10.05
00:09
[quote author=“BabaVanga”]Ти да не мислиш,че това Спортен Гид е нещо кой знае какво.В него има основно реклами на фитнес зали и спортни клубове за различни спортове.
да и аз знам че това предсавлява тоя гид.
Значи от всичко написано дотук, разбирам че само каталога на мусаши си струва и него го има на сайта на мусаши.
Благодаря отново
17.10.05
14:54
[quote author=“roshko”]Значи от всичко написано дотук, разбирам че само каталога на мусаши си струва и него го има на сайта на мусаши.
Благодаря отново
да.влез в сайта им те ти го доставят.
а за гида няма лошо да го разгледаш-казва се спорт анд бюти и е в джобен размер.негов издател е бившия управител на рекламната агенция ня мусаши-м арт-иван каменарски
в гида има адреси на повечето фитнес зали и козметични салони.