Относно предаването Фитнес Мания

16.10.05
19:58

В днешното предаване, към края рекламираха някакво списание или нещо такова Спортен Гид, и споменаха че се разпространява безплатно.Някой може ли да ме светне по тоя въпрос, как мога да го получавам щом е безплатно, също и каталога на MUSASHI.
Благодря предварително

16.10.05
20:26

трябва да говориш с някои дистрибутор :)

16.10.05
20:37

За каталога наистина е безплатно миналата година го пратиха на майка ми незнайно защо,но разбрах че са го раздавали в супермаркетите ЕВРОПА.
Но за какво ти е каталог като всичко го има  тука

16.10.05
20:49

Благадаря и на двамата.Остава да намера дистрибутор

M

16.10.05
21:41

[quote author=“roshko”]В днешното предаване, към края рекламираха някакво списание или нещо такова Спортен Гид, и споменаха че се разпространява безплатно.Някой може ли да ме светне по тоя въпрос, как мога да го получавам щом е безплатно, също и каталога на MUSASHI.
Благодря предварително

влез в сайта на мусаши и там пише

16.10.05
22:14

Ти да не мислиш,че това Спортен Гид е нещо кой знае какво.В него има основно реклами на фитнес зали и спортни клубове за различни спортове.

M

17.10.05
00:09

[quote author=“BabaVanga”]Ти да не мислиш,че това Спортен Гид е нещо кой знае какво.В него има основно реклами на фитнес зали и спортни клубове за различни спортове.

да и аз знам че това предсавлява тоя гид.

17.10.05
11:09

Значи от всичко написано дотук, разбирам че само каталога на мусаши си струва и него го има на сайта на мусаши.
Благодаря отново

M

17.10.05
14:54

[quote author=“roshko”]Значи от всичко написано дотук, разбирам че само каталога на мусаши си струва и него го има на сайта на мусаши.
Благодаря отново

да.влез в сайта им те ти го доставят.
а за гида няма лошо да го разгледаш-казва се спорт анд бюти и е в джобен размер.негов издател е бившия управител на рекламната агенция ня мусаши-м арт-иван каменарски
в гида има адреси на повечето фитнес зали и козметични салони.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1