ТРИБУЛУС НА OPTIMUM NUTRITION

13.10.05
22:47

някои взимал ли го е да каже има ли ефект?насочил съм се към него в комбинация с л-карнитин и протеин-90% белтък и все пак според вас трибулуса хранителна ли добавка трябва да се води?? ми колко процента сапонини има точно в този трибулус на оптимума :roll: само да не кажете 15-20% :oops:

15.10.05
22:13

някой няма ли да отговори че и на мен ми е любопитно

FI

16.10.05
20:58

аз не забелязах някав ефект. ама може би щот сам на 18 и по принцип казват че трибулуса действа на хора с потисната продукция, примерно от стероиди или от възраст
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

18.10.05
16:15

Само да те попитам, какво всъщност очакваш от тази комбинация - трибулус / протен / л-карнтитин и по каква схема ще ги пиеш??
Иначе и ако ти си на 18, ми се вижда повече от излишно да си даваш парите и за трибулус, то и без това тестостерона ти е в апогея си.

SO

08.11.05
22:02

Един приятел си взе протеини,креатин и трибулус на оптимум и спря трибулуса защото качваше прекалено много  бързо  :)  (тогава беше на 15 години)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1