Плуване + тичане за горене на мазнини?

WA

13.08.13
15:25

Четох, че плуването не дава на мазнините да паднат под 17%, заради студената температура на водата. Въпросът ми е следния: тъй като искам да се орелефя, ако комбинирам плуване + тичане (4 дни плуване, 3 дни HIIT тренировка сутрин на гладно) + силови упражнения на 3дневен сплит ще се изчистя ли? Мисълта ми е плуването пречи ли?

Темата беше редактирана от Warrior на 13.08.13 15:25.

13.08.13
22:02

Не пречи , дори ще е от полза. Но много зависи как ще се храниш!

WA

14.08.13
08:03

ами чести хранения към 6 на ден като всяко съдържа към 30 гр. протеин, 1 въглехидратно хранене на обяд за енергия за следващия ден и полезни мазнини от ядки и зехтин? Така добре ли ти звучи?

WA

14.08.13
08:05

а да и ползвам суроватъчен протеин и БЦАА + глутамин

Мнението беше редактирано от Warrior на 14.08.13 08:06.

14.08.13
08:43

Плуване + Тичане ? Идеалната комбинация според мен ,  и ако се съобразяваш с какво се храниш , всичко ще ти е на 6,

ЗЗ

17.08.13
08:06

Задължително БСАА щото от HIIT много се огладнява. Те ще те подаржат да не ядеш много. Пробвай интензивно плуване и фартлег бягане. Много е ефективно.

WA

17.08.13
12:31

казано от Мирослав Василев на 17.08.13, 08:06:

Задължително БСАА щото от HIIT много се огладнява. Те ще те подаржат да не ядеш много. Пробвай интензивно плуване и фартлег бягане. Много е ефективно.

Ами аз искам да правя кардиото на гладно което, а в бцаа-то има калории, което значи, че мога само 30 мин. след тренировката да приемам по една доза заедно със суроватката, нали така? А интензивното плуване примерно 50 метра спринт, после 50 м. умерено темпо ли го разбираш? А а фартлега до колкото знам е ирландската дума за ХИЙТ, нали така? Или има нещо по-специфично?

ЗЗ

17.08.13
13:13

Еми значи аз не съм особенно подготвен на тема плуване.но съм пробвал примерно 100 метра плувам на мах след това почивам. И така гледам да направа 10 серии , примерно. За фартлега , това е шведска система за бягане където редуваш бързо бягане с бягане с минимум усилия.примерно 300 м бързо за време последвано от 150 бавно /свински тръст/,не почиваш,правиш 7 10 серии. Дистанциятя е в зависимост от физ.подготовко.сериите също.не знам за ВССА то какви калорри имат но ако правиш кардио на гладно не е нужно да ги зимаш.по скоро ако вкарваш по тежки тренировки .

WA

17.08.13
14:24

казано от Мирослав Василев на 17.08.13, 13:13:

Еми значи аз не съм особенно подготвен на тема плуване.но съм пробвал примерно 100 метра плувам на мах след това почивам. И така гледам да направа 10 серии , примерно. За фартлега , това е шведска система за бягане където редуваш бързо бягане с бягане с минимум усилия.примерно 300 м бързо за време последвано от 150 бавно /свински тръст/,не почиваш,правиш 7 10 серии. Дистанциятя е в зависимост от физ.подготовко.сериите също.не знам за ВССА то какви калорри имат но ако правиш кардио на гладно не е нужно да ги зимаш.по скоро ако вкарваш по тежки тренировки .

Ами всеки ден имам кардио и силова тренировка, така че май-ще се наложи да взимам след всяка тренировка бцаа :)

ЗЗ

17.08.13
14:39

Преди и след тренировка + глутамин.HIIT и тия дето ти ги писах не са за всеки ден.ще претренираш!!!! 3 4 пати е достата4но.нали нема да ставаш лекоатлет:)

WA

17.08.13
15:16

казано от Мирослав Василев на 17.08.13, 14:39:

Преди и след тренировка + глутамин.HIIT и тия дето ти ги писах не са за всеки ден.ще претренираш!!!! 3 4 пати е достата4но.нали нема да ставаш лекоатлет:)

Не, но какво пречи да имам тялото на такъв? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1