16.10.05
20:44
Здравейте,
преди се занимавах горе долу активно с фитнес, но в момента нямам време да ходя на фитнес, а честно казано нямам и желание за това ( както и за почти нищо :x ) и все пак искам да направя нещо за себе си и 2-3 пъти в седмица да отделям някакво време за тялото си. Идеята е тази тренировка да бъде в домашния условия! Може би лицеви опори, но какви по-точно? по-колко? да увеличавам ли с напредване на времето или да стоя на една постоянна бройка - например загрявка и после 3-4 серии по тридесетина лицеви...
Благодаря ви много и се надявам малко от малко да си стъпя пак на краката!
щом си се занимавал и преди с фитнес трябва да ти е ясно че в домашни условия ако нямаш почти никви условя и уреди за трениране няма да имаш почти никъв ефект пак за лицавите упори 3-4 сери с по 10 пофтореня са напулно достатъчни ако имаш лост може и на него да се набираш :wink: но пак ти казвам ефекта ще е равен на нула
16.10.05
22:07
Не съм съгласен.Ако неможе момчето да си позволи да ходи на фитнес какво лошо има да се подържа в домашни условия.Има разлика от това да седиш и нищо да не правиш и от това да правиш коремни и лицеви вкъщи.Например аз преди като не ходех на фитнес правех 3 вида лицеви упори в нас и се подържах що годе добре.Резултата не е като да дигаш от лег но поне ти заякват мускулите (подържаш).Прави 3 серийки по 15 лицеви (ръцете широко) и 3 серий по 15 като ръцете ги държиш много близко една до друга.(натоварваш трицепса така).Може да правиш полуклекове също така.Коремни преси и тн.Ако имаш 2 гирички може да правиш за рамо,за бицепс.Също за долни гърди може да правиш лицеви като ръцете са ти дигнати на нещо а краката са на земята.Тигрови лицеви-краката са дигнати,а ръцете са на земята.Аре успех :P
BB_SenTineL
казах че ефектът няма да е почти никав защото всеки които е тренирал вкъщи и после в зала забелязва огромната разлика :shock: вярно че ще може да се подържа стегнат но само това няма да има същя напредък както в залата 8) а това че си ме разбрал грешно... :) иначе успех на момчето :!: