Ефективен ли е N.O. -Xplode 2.0?

01.10.11
23:17

някой пробввал ли го е, ако има такива ще е добре да споделят мнение :)
мерси предварително

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.10.11 08:39.

02.10.11
09:32

No Xplode - Много добър бустер, повишава енергията, мотивацията, концентрацията и силата в залата. Вземи го, няма да сгрешиш. :)

02.10.11
10:15

И мен ми е интересно, понеже старата формула изобщо не я усетих.

02.10.11
11:52

казано от dorianyates Borisov на 02.10.11, 10:15:

И мен ми е интересно, понеже старата формула изобщо не я усетих.

И аз не усетих нищо.. 15-20 мин след приема м исе доспиваше и се прозявах на убийство.. ;Д

02.10.11
12:09

и аз това се чудех дали е по-добро от предишната версия

02.10.11
17:28

Попринцип при всеки организъм различно действа но...

Някои хора 1 доза ги кара да експлодират, други хора и 3 да вземат (максималната) не им действа. До организъм си е.  Принципно всеки реагира различно - имам познати, които “по-слаби” буустери им действат по-добре. Въпреки всичко - No Xplode е сред най-добрите марки. Препоръчвам ти да си вземеш мостра/единична доза и да прецениш дали ти действа преди да го вземеш :)

02.10.11
19:34

аз No xplode съм го пил но се чудя дали да дам сега 80 лв за 2.0 и затова питам ако някой вече го е пробвал.... :) защото нз дали се продава 2.0 на мостри понеже 2.0 излезна в бг преди 3-4 дена мах :)

03.10.11
15:58

казано от Radoslav Vladimirov на 02.10.11, 19:34:

аз No xplode съм го пил но се чудя дали да дам сега 80 лв за 2.0 и затова питам ако някой вече го е пробвал.... :) защото нз дали се продава 2.0 на мостри понеже 2.0 излезна в бг преди 3-4 дена мах :)

Може би в и залите ще ги пуснат на дози скоро.. пак цената ще е 2на, но пък.. по добре една доза на цената на две .. от колкото цяла кутия, която нема да усетиш.. :)

MO

08.10.11
12:54

Ето мойте впечатления.
Ясно е, че не на всеки действат бустерите, а си е до организъм. и въпреки че съм човече 67 кг, мен лично No Xplode 2.0 не ми действа. Всякак го пробвах - 20 минути преди тренировка, 30 минути, 40 минути, една доза и след 30 минути още една ... все един и същи ефект - ушите ми загряват :D Не усещам някаква мотивация или по-силно напомпване, а само ушите ми загряват.
Кофти, че още не са пуснали единичните дози, иначе исках първо да взема 2,3 и да го тествам само. Сега се чуда кво да я правя тая цяла кутия 1 кило ...

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.10.11 13:03.

KK

08.11.11
21:23

вземи си по-добре EXPAND EXREM PUMP,ще ти хареса повече според мен:)

AB

30.01.12
18:01

Здр хора, взех си N.O. -Xplode 2.0 преди 3-4 дена, пробвах 1 лъжичка, 2 лъжички, 30мин, 20мин, преди трен, ефекта е никакъв, защо така, може ли малко съвети :((((((((((

12.02.12
14:17

казано от Antonio Beshkov на 30.01.12, 18:01:

Здр хора, взех си N.O. -Xplode 2.0 преди 3-4 дена, пробвах 1 лъжичка, 2 лъжички, 30мин, 20мин, преди трен, ефекта е никакъв, защо така, може ли малко съвети :((((((((((

Надявам се,че си го взел на гладно,защото в противен случай няма да усетиш ефект от него или поне не същият,както ако го приемаш на гладно. Ако си го взел на гладно и не си получил ефект значи просто това не е твоя буустер. Лично аз също не съм доволен от Но-експлоуд. Много по-добри отзиви имам за Но-шотгън, Хемо-рейдж ултра концентрат и 1 М.Р. Ако опиташ някой от тях съм сигурен,че усетиш разликата.

Казвате че няма резултат, а пили ли сте предишния NO Xplode, защото аз като го взимах го усещах много, но реших след него да пробвам Nitrix таблетки и никакъв резултат, айде може и минимален ефект. Та въпроса ми е има ли някой който го е пил предишния бустер и е имало ефект и след като си е взел новата версия да няма резултат ?

24.07.12
17:36

казано от Стефан Марковски на 24.07.12, 16:28:

Казвате че няма резултат, а пили ли сте предишния NO Xplode, защото аз като го взимах го усещах много, но реших след него да пробвам Nitrix таблетки и никакъв резултат, айде може и минимален ефект. Та въпроса ми е има ли някой който го е пил предишния бустер и е имало ефект и след като си е взел новата версия да няма резултат ?

И 2та бустера (стар и нов) си работят добре. Вече много зависи от типа човек - килограми, стаж, добавки, толеранс !

Здравейте,пия N.O.Xplode от 2 дена,но имам следния проблем.Вземам по 1 лъжица на гладно разтворена в 500мл вода и след няма и 1 час започва гадене и сърцебиене. Какво да направя? Да намаля дозата на половин лъжица??

28.04.13
22:59

казано от Иван Димитров на 28.04.13, 22:09:

Здравейте,пия N.O.Xplode от 2 дена,но имам следния проблем.Вземам по 1 лъжица на гладно разтворена в 500мл вода и след няма и 1 час започва гадене и сърцебиене. Какво да направя? Да намаля дозата на половин лъжица??

На колко години си ? Колко тежиш ?

казано от AgBOKATA на 28.04.13, 22:59:

казано от Иван Димитров на 28.04.13, 22:09:

На колко години си ? Колко тежиш ?

На 18г съм. 1,84см  77 кг.

29.04.13
03:13

Млад си още. Пробвай с половин лъжица, ако е същото не го приемай повече. Имаш явно проблем с кофеина или някоя от другите съставки. Гладно имаш в предвид 2-3 часа след последното хранене нали ? Не да си стоял цял ден гладен заради бустера :)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 29.04.13 03:14.

12.06.13
23:24

казано от Мирослав Николов на 02.10.11, 09:32:

No Xplode - Много добър бустер, повишава енергията, мотивацията, концентрацията и силата в залата. Вземи го, няма да сгрешиш. :)

съгласен! от личен опит мога да ти кажа, че действа още от първия път:)

14.06.13
23:59

казано от Херцог Трън на 02.10.11, 17:32:

Някои хора 1 доза ги кара да експлодират, други хора и 3 да вземат (максималната) не им действа. До организъм си е.  Принципно всеки реагира различно - имам познати, които “по-слаби” буустери им действат по-добре. Въпреки всичко - No Xplode е сред най-добрите марки. Препоръчвам ти да си вземеш мостра/единична доза и да прецениш дали ти действа преди да го вземеш :)

Най-точното мнение от цялата тема! Подкрепям с 2 ръце всяка от казаните думи в този пост! Вземате тестер и пробвате!!! Аз съм от хората с много висок толеранс и 3 дози Jack3d изобщо даже не ги усетих :(

Какъв ти е стажа в залата?

29.06.13
16:55

Здравейте,какво мислите за комбинацията на NO 2.0 Explode CafeineFree азотен буустър и Амино 6400 ?

30.06.13
14:02

Стажа ми е половин година,занимавам се с бойни изкуства,1-2 месеца ще прекарам в фитнес залата с цел поканчване на тегло и сила,благодаря !

Мнението беше редактирано от K1Dream на 30.06.13 16:15.

ЖЧ

06.07.13
17:37

От N.O Xplode освен да ми заглъхнат ушите и да ми вдигне кръвното друго не усетих. Не го харесвам.

08.07.13
12:47

каква е разликата между въпросния продукт произведен в EU и US ? и кои е по-ефективен

08.07.13
20:32

Никой няма да може да ти отговори точно, защото щатската бленда е патентована и количеството (не вида) активни съставки е скрито. Затова и не може да се направи сравнение между двата продукта. Факт е едно... повече от половината суровина в доза е малтодекстрин или глюкозни полимери, а единствената съставка , която е в повече е кофеина, което пък прави продукта абсурдно смешен за цената си...независимо дали си в САЩ или България.

05.08.13
11:01

казано от Петърч 1 на 05.08.13, 10:17:

От N.O Xplode 2.0 ми се вдига кръвното и ушите ми заглъхват. Верно имам енергия, но след това получавам и страшно главоболие. Лично на мен не ми харесва. Този кофеин вътре яко ме пържи.

Затова са направени версии “Coffein FREE” ;)

14.08.13
11:37

казано от AgBOKATA на 05.08.13, 11:01:

Затова са направени версии “Coffein FREE” ;)

Вместо да си взима без кофеин, по-добре да си направи стак от креатин, бета-аланин, ААКГ и цитрулин малат. Лично аз съм пил този стак на PrimaForce 2 пъти и всеки път съм бил много доволен от ефекта. Най-хубавото за мен е че можеш да си дозираш сам отделните съставки и че не съдържат стимуланти, които пречат на съня.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.08.13 14:10.

14.08.13
13:02

казано от Hvanatema на 14.08.13, 11:37:

Вместо да си взима без кофеин, по-добре да си направи стак от креатин, бета-аланин, ААКГ и цитрулин малат. Лично аз съм пил този стак на PrimaForce 2 пъти и всеки път съм бил много доволен от ефекта. Най-хубавото за мен е че можеш да си дозираш сам отделните съставки и че не съдържат стимуланти, които пречат на съня.

Това хем е хубаво, хем е индивидуално, но е и скъпо. Не са много хората, които могат да си го позволят. Също така си е играчка.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.08.13 14:10.

15.08.13
12:26

казано от AgBOKATA на 14.08.13, 13:02:

казано от Hvanatema на 14.08.13, 11:37:

Това хем е хубаво, хем е индивидуално, но е и скъпо. Не са много хората, които могат да си го позволят. Също така си е играчка.

Прав си, че е скъпо, защото трябва наведнъж да инвестираш повече пари, но реално ще получиш много много по-голямо количество от всяка от съставките; няма да получиш вредни и излишни пълнители като овкусители, подсладители, оцветители, малтодекстрин и т.н. Лично аз предпочитам така да направя, защото парите не ги събирам от дърветата, а отделно винаги се стремя да приемам най-доброто откъм качество-цена-количество.

22.10.13
00:24

Здравей. Аз в момента ползвам същия, с вкус на зелена ябълка (ужасен е на вкус). Забелязвам че при мен действа след около 15 минути, започва да ме сърбят лицето и ръцете, не знам други изпитват ли подобен ефект. Чувстваш се доста енергичен и усещаш сетовете далеч по-лесни. Ако психически не си мотивиран или не изпитваш желание да тренираш лично на мен не ми помага особенно, 1-2 пъти го взех като вообще не ми се тренираше и ефекта беше в пъти по-слаб от, моментите в които ми се е тренирало и съм го изполвал. Когото и да питам, всеки казва,че след първата кутия спира да им оказва ефект. Не е лош за хора като мен които тепърва събират сила и маса в залата, но предполагам че за по-напреднали ще е що годе безполезен. Надявам се да съм бил полезен.

PH

22.10.13
09:54

Отвратителен е,има го в залата и се излъгах да го пия 2-3 пъти,като всеки път след това ме удря един гаден краш ефект,бучат ми ушите,боли ме глава,настроението ми е отвратително ... поне да действаше силно,за да си заслужава,но дори не ми дава добър тласък в тренировките,нито напомпване.Аз вече си правя “домашен” бустер и съм повече от доволен,но наистина е играчка,а и неовкусените суровини са малко неприятни на вкус,но ефекта е поразяващ.

22.10.13
13:50

казано от Phxxx на 22.10.13, 09:54:

Отвратителен е,има го в залата и се излъгах да го пия 2-3 пъти,като всеки път след това ме удря един гаден краш ефект,бучат ми ушите,боли ме глава,настроението ми е отвратително ... поне да действаше силно,за да си заслужава,но дори не ми дава добър тласък в тренировките,нито напомпване.Аз вече си правя “домашен” бустер и съм повече от доволен,но наистина е играчка,а и неовкусените суровини са малко неприятни на вкус,но ефекта е поразяващ.

Би ли дал рецепта за домашен бустер ? Интересно ми е да опитам. Благодаря предварително.

22.10.13
14:08

Време е да се намеся и аз отностно бустера :D

Пил съм го преди многоооо време точно зелена ябълка. Мога да кажа, че е един от най-сладките бустери които съм приемал ! Немога да разбера защо тук изобщо не ви харесва ? Явно проблема е някъде по звеното :D иначе от към ефект си останах доволен - прилична енергия, готина тренировка и по спомен доста добър и продължителен пъмп имах. Като цяло старата версия е една идея по-добра според мен.

Рецепта за домашен бустер ? Приготви си едно сериозно количество $$$.

BCAA, Beta alanine, Citruline malate, Agmatine, Creatine HCL, L-tyrosine, L-norvaline, Glycerol monostearate, Vitamin C + B12, Astragin. Нещо такова :)

22.10.13
14:10

казано от AgBOKATA на 22.10.13, 14:08:

Време е да се намеся и аз отностно бустера :D

Пил съм го преди многоооо време точно зелена ябълка. Мога да кажа, че е един от най-сладките бустери които съм приемал ! Немога да разбера защо тук изобщо не ви харесва ? Явно проблема е някъде по звеното :D иначе от към ефект си останах доволен - прилична енергия, готина тренировка и по спомен доста добър и продължителен пъмп имах. Като цяло старата версия е една идея по-добра според мен.

Рецепта за домашен бустер ? Приготви си едно сериозно количество $$$.

BCAA, Beta alanine, Citruline malate, Agmatine, Creatine HCL, L-tyrosine, L-norvaline, Glycerol monostearate, Vitamin C + B12, Astragin. Нещо такова :)

Не знам пич ама на мен много ми накъртва тая зелена ябълка :D Иначе да не е лош бустера, ефекта спрямо цената е добре, но пак си е строго индивидуално, ако ти се получава добре без него, по-добре така и да си остане.

22.10.13
14:29

Ти сам трябва да пробваш и да прецениш да ли е ефективен.

06.08.14
09:28

Пия NO EXPLODE и имам забележки към него.
Четох четох и пак четох и сравянвах и според мен въпросният продукт е ниско дозиран . От към аргинин и производните му е много слаба работа . Кофеина пък е много висок . Писна ми от добавки които разчитат на кофеин за да си кажеш УАУ ебаси енергията . Бързо се развива резистентност към него . Иначе по-добре е да тренираш с него от колкото без него но намерих друга алтернатива много по-добра . Сравних цените на всяка основна съставка на но експлуода която се продава поотделно и си направих следната сметка - МНОГО по-добре е да си купиш всяка съставка по-отделно И от към цена И от към доза . Примерно - комбинацията но експлуод с цел мас излиза 50 дози за  150 лв . Ако купите всяка съставка отдлено ви излиза към 250 дози за 280 лв и то дозите са по-големи така че спокойно може да кажем че за тези 280 лв вие взимате над 250 дози първокачествен азотен бустър (Без кофеин) .
Съжалявам че тази сметка си я направих след като взех тези продукти . Дори бих си взел САМО AAKG и да бия по 20 гр от него на ден . Това са ми наблюденията специално на мен .

06.08.14
11:31

bicepcurl това е прекрасен набор от добавки . Наистина какво повече да пие човек преди това ...
Може примерно да се добави едни течни аминокиселини и евентуално глутамин но дори и без тях си се заредил за една пълноценна тренировка . Пък и не излиза скъпо .

11.08.14
13:27

N.O. Xplode не ме кефи особено много. Далеч по-доволен съм от C4 на Cellucor примерно.

20.08.14
23:22

BSN NO-Xplode 2 не е това което беше първата версия, първия определено беше добър

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1