Zimam Deka?! kwo da pravq?!

Темата е заключена.
XE

28.05.04
18:42

kajete mi .. za tazi deca! :shock:
s kwi proteini da q zimam!kachvam mnoo burzo kilogrami ama nqmam sila?zashto? :cry:
iskam masa..  ma ne iskam shkembe! bqgam vecher kam 12 shtot togava sum svoboden.mislq che ima efekt praq po 10 obikolki za okolo 10 min. znachi 3km. ama posle sum gladen kat vulk.. korema iskam da si stegna tam nai mnoo kachvam ne qm hlqb.nablqgam na oriz i kartofi salati kremvirshi spored vuzmojnostite s po 60 70 g Protein na Nutrium Por Gold 90 visok sum 174 i teja 85kg.  kwo da pravq?
Da se drusam li ?  i.. pls!kajete mi kwo da qm vecher.osven salati shtoto zaprilichah na Marulq!  :shock:  Blagodarq na Vsichki! Obicham vi.

powered by Joru Muskula!  :D

30.05.04
11:59

Странно. :roll:  :roll:  :roll: Като чета поста ти не би трябвало да нямаш сила.Деката трябва да ти дава сила.Един съвет.Ако вземаш 1 ампула за 2 пъти слагаи си я в последователни дни.Така ще усетиш силата.Ако ли пък си слагаш по 2мг наведнъж то не би трябвало да имаш проблеми с силата.

XE

31.05.04
00:00

slagam si ampula ot 200mg vednuj na 10 dena! :wink:
no ne znam zashto e taka s silata! i fprochem ot 50kg serii na lejanka sega sum na 70 za 2 sedmici!za race praveh s 34 36 a sega sum na 48 50!
no pak chuvstvam che nqmam sila! neznam! ili sum psihqsal!

QU

01.06.04
01:14

Момко xenocit , много си объркал схемите. Деката не се взима по този начин. Също задължително е да се комбинира със Метан ,Бионабол или Винстрол-орал. Незнам трябва ли да ти казвам че е абсолютно задължително да се взимат блокери. Карзил;Лив52;провирон;Нолвадекс.  Тва само Дека е незнам кво. Според мен си на много грешна посока. Към преебавка вървиш.
И не се учудвай че нямаш сила. Ако всичко е Истинско трошиш лостове пич. Аз в момента съм на Стероиди и знам за кво става въпрос. Нещата са сложни. Мисли и питай преди такива неща.

DJ

23.06.04
17:46

Карзил;Лив52;провирон;Нолвадекс-ot aptektali moga dasi gi namera
a za DECATA i neq ot kade.sori toq vapros ako se povtarq 1000000 pat v foroma ama mi rqbva SPE6NO :DANGER DANGE DANGER

23.06.04
19:47

Оригинална дека на черния пазар трудно се намира май :D !
В аптеките се продават Ретаболил и Дека-Дураболин, в ампули по 50мг! И двете са едно и също, ама едното е българско, а другото в повечето случаи е произведено или в Гъция или в Холандия (фирма Органон)! Една ампула струва около 14-15, най-много 20 лева съм ги виждал! Ама си сигурен, че е истинска!
Неудобна е за използване при високи дози, щото ше тряа си напрайш задника на решето!

DJ

23.06.04
23:59

ok kat za parvi cikal s bionabol i deca kolko mg DECA DURBULIN trq da zimam kato binabola 6ago go zimam do max 15-20mg

24.06.04
00:10

Повече от 200мг (4 ампули на седмица) мисля, че няма смисъл да биеш! Почваш с 50-100мг и стигаш до 200мг и после пак надолу! Нещо такова! И бионабола така (пирамида с максимум 15мг)!
Все пак мисля, че ти е рано за такава комбинация! Само Дека ще ти свърши добра работа - биеш по една ампула веднъж на 4 дни (по схемата “един ден със, три дни без”), в продължение на 6-7 седмици и си готов!
Пък най-добре да не зимаш нищо все още!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1