Мнение за програма

14.08.13
14:18

Здравейте, какво ще кажете за тази програма взех от сайта на Стаменов с малки промени от моя страна.

Понеделник
“5 серии по 5-7 набирания – широк хват 5 серии по 7-8 кофички
5 серии по 5-8 набирания – захват с палци сочещи към тялото
5 серии от по 3 набирания за бицепс, като след 3-тото повторение задържаш колкото можеш в горна позиция, докато гравитацията не те свали до стартово положение.”
Вторник
“1 серия включва :
20 повторения сгъвания за бицепс едновременно с двете ръце
20 лицеви опори
20 клека без тежест
20 разгъвания за трицепс над глава
Повторете тази серия 6 пъти, като почивате 1-2 минути между отделните серии.”
Сряда
“Първа суперсерия : 5-7 набирания широк хват  и веднага след тях без почивка 5-8 кофички.
След което почивам 1-2 минути и повтарям още 2 пъти.
След като сме направили тия 3 суперсерии, минаваме към следващата суперсерия, която включва :
Втора суперсерия
6-9 набирания неутрален хват (палци сочещи към тялото) и веднага след тях без почивка 15 лицеви опори.
След което почивате 1-2 минути и повтаряте още 2 пъти.
След което преминавате към следващото упражнение, което е набирания за бицепс.
3 серии от по 6-9 повторения в серия, като почивате 1-2 минути между сериите.
След като ги направите правите 3 серии повдигания на краката от вис на лост. 10 повторения в серия и 1 минута почивка между сериите.”
Четвъртък

Тези упражнения

Петък
Като понеделник
Събота
Права Кардио
Неделя почивка

На 17 години съм, 185 висок, 70 килограма. Мисля да си взема суроватъчен протеин Whey Gold Standard, за да кача малко, защото съм слаб в раменете и гърдите.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.08.13 14:33.

Нищо няма да качиш с това, програмата не струва въобще :) Прегледай сайта тук за програма, разбери, че имаш мускулна група КРАКА и почни да ядеш, вместо да взимаш добавки. 70 кила на 185см - сигурно си жив скелет...

14.08.13
18:38

Гледах много теми за програмите за маса, всички свършват с - Да, може да се качва. Мен ме интересува какви упражнения да права. Ако може някакви линкове? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1