14.04.13
19:08
Здравейте аз се казвам Кирил на 16 години съм и се занимавам с Street Fitness от 1 седмица:D
Висок съм около 1.74см. и тежа 64кг.Преди това съм тренирал половин година във фитнес зала.Четох във форума за програми ,но ще съм благодарен ако ми помогнете персонално.Та мойта програма се състои в това,като се има предвид че тренирам през ден:
1)Загрявка:
Разгрявам всички стави като обръщам голямо внимание на рамената, защото ми казаха че при тях най-често се получавт контузиите.След това тичам около стадион 10-тина минути.И накрая правя малко повторения от всичко: набирания,кофи,лицеви.
2)Главен цикъл на тренировката:
3 набирания на широк хват
3 набирания на тесен хват
3 набирания на подхват
5 кофички
10 лицеви опори
Като това е 1 серия , а аз правя 5 такива серии.Накрая се получават 45 набирания,25 кофички,50 лицеви опори.
3)Последен Напън:
Накрая правя още набирания и кофи но вече в серия по 2-3.
Искам да попитам няколко неща.Дали тренирам правилно?Все пак това е програма за начинаещ докато развия издръжливост и сила.Дали да включа други по-специфични упражнения?Как да тренирам за сила, защото една от главните причини да се махна от фитнес залата е защото от 2 месеца бях в пълен застой.Нито развивах нещо в тялото, нито вдигах килограмите след всяка тренировка.Ще съм ви много признателен ако ми пишете.
14.04.13
19:14
http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast
16.04.13
19:06
Да главно искам да кача сила.
14.08.13
22:51
Слушай сега трябва да направиш набиранията 50 и да свалиш лицевите за начинаещ е твърде голямо натоварване . Сега едно акълче и от мен ако можеш да правиш силови набирания след като загрейш прави колкото можеш силови и ако не можеш се увисни на лоста около 1 мин ;)
15.08.13
07:34
а колко повторения макс можеш да направиш на набиранията и кофите?
тренирал съм стрийт фитнес преди повече от половин година след това спрях и сега реших да почна отново.моята идея за стрийт фитнес програм е:
20 минути тичане
набирания
лицеви опори
коремни преси
въпроса ми е добре ли ще е да тренирам 3 дни и 1 да почивам и ако може да ми кажете колко серии и повторения да правя за да вляза отново във форма
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.07.14 14:51.