Смяна хранителен режим

15.10.05
21:31

Досега бях на НВД (4 месеца) и правих само кардио.Имам още за чистене само на корема, но така като гледам ще е на пролет.:roll:
Сега започнах и да ходя на фитнес (ползвам програмта за маса за начианещи-3дни), но не знам на какъв хранителен режим да мина - РБР или направо ВВД.
Целта е натрупване на мускулна маса без да трупам мазнини (знам, че корема няма да се изчисти,но да не се настаняват нови мазнинки там и по тялото).Има ли при тези условия място  3 пъти в седмицата кардио(в дните, които не ходя на фитнес) ?
174см висок 72кг, ендоморф.
п.с. мои приятели ми казаха направо на ВВД да мина т.к. ще ми трябва доста енергия за залата и иначе няма да имам сили.Има логика ама искам да чуя и Вашите мнения.

RE

15.10.05
22:48

не е вярно първо се минава на РБР после на ВВД
за да свикне с въглехидратите иначе пак ще качиш мазно ако минеш изведнъш на ВВД.
кам 2-3 седмици може и повече бавно малко по малко да покачваш въглехидратите докато сигнеш до необходимите за маса.

16.10.05
15:08

какво е РБР ?!

16.10.05
18:26

[quote author=“chiochips”]какво е РБР ?!

Значи по равно от всичко-балансиран режим.
Наистина е добре да не минаваш веднага на ввд.Аз така покрай морето започнах изведнъж да се храня с “каквото дойде” и набързо качих 1-2 кг мазнини.

16.10.05
23:15

Благодаря за мненията, ще изкарам няколко седмици и ще видя как ще ми се отрази.
Миналата година спрях НВД в края на Септември и до Април бях качил 1-2кг, което смятам за нормално предвид зимния сезон.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1