Акнето и месото

15.08.13
03:03

Такаа на 20 години съм и ВИНАГИ съм имал акне.. преди го отдавах най-вече на пубертета ,НО вече съм на 20 и продължавам да си имам пъпки като до момента ходих при трима дерматолози и ефекта е само временен и незначителен.
Наскоро си направих един експеримент. Реших да си направя прочистване на организма и в продължение на двайсетина дни ядох плодове и зеленчуци и някои по-леки храни и пъпките намаляха ЗНАЧИТЕЛНО!!
След това започнах да се храня нормално- консумирам си доста месо ,както и яйца и ето че отново пъпките се появиха!! Ясно е ,че явно яденето на месо не ми влияе добре на кожата ,но пък от друга страна не мога да го спра ,защото няма да имам никакви резултати във фитнеса. Моля ви дайте ми някакъв съвет. Как вие се борите с акнето ,някакви изпитани методи ми кажете ,които действат?

Темата беше редактирана от master93 на 15.08.13 03:04.

Пробвай да махнеш само яйцата от храната си. Може пък да е от тях.

15.08.13
09:05

казано от master93 на 15.08.13, 03:03:

Ясно е ,че явно яденето на месо не ми влияе добре на кожата ,но пък от друга страна не мога да го спра ,защото няма да имам никакви резултати във фитнеса. Моля ви дайте ми някакъв съвет.

И как реши че резултати няма да имаш?
Много ясно че ще имаш проблеми с месото и яйцата ако имаш по-нестабилна имунна система и черния ти дроб не работи както трябва.
...и да предпопожим за момет че твърдението ти за резултатите от фитнеса е вярно - на теб те ли са ти по-важни или здравето?
Не знам дали си наясно, но акнето съвсем не е само козметичен проблем, а по-скоро е сигнал че нещо върте в тялото не е както трябва. ;)

15.08.13
10:29

Мен ме спасява изварата. Чувствам се много по-леко и лицето ми е в пъти по-чисто, отколкото когато обърна на месо + яйца. Има различни източници на белтъчини, поинтересувай се за алтернативи, наистина нищо не може да замести една червена мръвка, ала да казваш ,че е задължително обвързана с добри резултати...тц.

15.08.13
12:17

Според мене  по-скоро от жълтъците на яйцата,не от месото.Яж само белтъците 1 седмица и кажи дали има подобрение

15.08.13
13:47

казано от Deian Petrov на 15.08.13, 12:17:

Според мене  по-скоро от жълтъците на яйцата,не от месото.Яж само белтъците 1 седмица и кажи дали има подобрение

Я пробвай да не ядеш изобщо белтъчна храна за 2-3 дена:)

15.08.13
17:55

казано от Маргарита Манева на 15.08.13, 09:05:

казано от master93 на 15.08.13, 03:03:

Ясно е ,че явно яденето на месо не ми влияе добре на кожата ,но пък от друга страна не мога да го спра ,защото няма да имам никакви резултати във фитнеса. Моля ви дайте ми някакъв съвет.

И как реши че резултати няма да имаш?
Много ясно че ще имаш проблеми с месото и яйцата ако имаш по-нестабилна имунна система и черния ти дроб не работи както трябва.
...и да предпопожим за момет че твърдението ти за резултатите от фитнеса е вярно - на теб те ли са ти по-важни или здравето?
Не знам дали си наясно, но акнето съвсем не е само козметичен проблем, а по-скоро е сигнал че нещо върте в тялото не е както трябва. ;)

ако спра месото и яйцата откъде ще си набавям протеина? трябва да ям по 2 кг извара на ден..смешно е просто
доколкото знам нямам проблеми с черния дроб или имунната система
за акнето ,че е вътрешен проблем  е ясно..дори с билки съм го лекувал и ми помогнаха много повече от всякакви кремчета ,но като спра билките отново се появява акнето

15.08.13
20:31

казано от master93 на 15.08.13, 17:55:

ако спра месото и яйцата откъде ще си набавям протеина? трябва да ям по 2 кг извара на ден..смешно е просто

Айде пак... :D
Смешно е, да - че толкова хора мислят по този начин.
На тялото не му трябват готови/чужди/денатурирани протеини. Давай му достатъчно количество и качество аминокиселини и никога няма да си в недоимък.
С изварата ситуацията с акнето няма да се промени.
В някои случаи месото, млечните и яйцата имат противопоказания и не са препоръчителни.

15.08.13
21:25

antiac на salcura невероятен ефект препоръчвам ти го беше станал номер едно продукт срещу акне в англия.Препоръчвам ти да го купиш  по интернет и то извън българските сайтове, че в България  много скъпо го продават. Пиши ми на лични ако имаш повече въпроси.

Мнението беше редактирано от Konstantin kunchev на 15.08.13 21:26.

15.08.13
21:32

казано от Konstantin kunchev на 15.08.13, 21:25:

antiac на salcura невероятен ефект препоръчвам ти го беше станал номер едно продукт срещу акне в англия.Препоръчвам ти да го купиш  по интернет и то извън българските сайтове, че в България  много скъпо го продават. Пиши ми на лични ако имаш повече въпроси.

Въпросния продукт е със съдържание на морски зърнастец. Нямам представа колко струва продукта, но със сигурност сока за вътрешна употреба или плода на прах са по-евтини и по-ефективни варианти.
Използването на спрей/крем за лечение на акне е като да се пръскаш с парфюм вместо къпане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1