13.08.13
10:10
Здравейте, искам да попитам за мнение относно какви добавки да се взема като следваща стъпка в оформянето на тялото. Накратко тренирам 6 пъти в седмицата като съм си разпределил мускулните групи по дни, като през ден завършвам всяка тренировка с кардио. До сега главно тренирах за сваляне като пиех L-Carnitine with Green Tea, след това пиех CLA - Conjugated Linoleic Acid, и после пак L-Carnitine в рамките на 5 месеца, Като цяло свалих това което исках, но ми остана корема които искам да оформя с плочки и да премахна изцяло излишните мазнини от него и да дооформя гърдите и флайса. Въпросът ми е дали да си взема добавки за сваляне и горене на мазнининте или ми трябват някакъв друг тип?
15.08.13
22:20
Мерси, сега ще по-прочета из сайта за термогенните fat burners :)
20.09.13
13:25
Петър добре те е насочил към фет бърнъри,но аз лично ще те посъветвам да не взимаш нещо толкова силно като Слимфх за първи бърнер.Другите продукти са ок,лично при мен това лято amix thermocore + prima alcar дадоха учудващо добри резултати.Други варианти са ти fyre на синтракс или анимал кътс + супер кътс на universal.
Мнението беше редактирано от Phxxx на 20.09.13 13:27.
24.09.13
23:56
Пишеш че си свалил това което искаш, но ти останал корема? Нещо не разбирам какво означава това - подкожни мазнини, или вода? Защото ако е първото, то явно това което си пил, и съответно тренирал явно не е дало добър резултат. Ако е второто, тая вода може да се махне, по няколко начина! Що се отнася до корема, там основното което би повлияло на външния му вид е - храната, а не толкова добавките. Що се отнася до фет бърнерите, мисля че неправилно си формулирал въпроса, защото основното за което се приемат е енергията и фокуса, който дават при тренировка, говоря за термогените, а не толкова на “горящи” “топящи” и прочее качества. За Л-карнитина, как си го пил? Под каква форма, какво количество, как си го разпределял, какво кардио и как си го правил? Всички тези въпроси, имат отношение към проблема с корема ти!