15.08.13
21:28
здравейте пичове, тренирам си abs-то три пъти в седмицата и от доста време имам дисбаланс между двете страни на талията т.е obliques, не знам по какъв друг начин да ги наричам, от лявата ми част е по-изпъкнало и видимо, и очертава линията между талията и кръста ми, а другата като че ли има повече мазно или недостатъчно маса, за да изпъкне, на пипане е по-меко. дайте ми съвет какво да правя, да започна ли само по-неразвитата част да тренирам?
15.08.13
22:28
качи някоя снимка да видим какво точно е положението и без значение дали става въпрос за корем или друга мускулна група да натоварваш едната страна повече от друга не е решение
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 16.08.13 00:27.
А и ако ми кажеш как се натоварва само едната част на корема... няма го тоя филм :)
15.08.13
23:29
Странното е, че и при мен е така... Дясната ми страна е по-развита.
И при мен е така.
Това е голям проблем наистина - мацките няма да ми пускат, не смея да се съблека на плажа, че да не ми се смеят и заради това не мога да се класирам на Олимпия :D
Сериозно, това ли ти е най-големия проблем? Направи вече якото тяло, стана як, масивен и релефен и само тая дребна подробност ти разваля перфектния външен вид?
Мнението беше редактирано от Петко К на 16.08.13 00:24.
И при мен се различават двете страни там, но е заради гръбначно изкривяване. Гръдния кош е изпъкнал леко напред вляво, водейки до тази разлика и визуално, и в усета при странично сгъване.
прикачил съм снмика на която се вижда разликата, и на двете имам твърдо, но от ляво повече, тов е сигурно защото преди време стоях седнал на стола на едан страна xD как да го оправя. трябва да има просто решение :)
16.08.13
18:39
И при мене е така с косите. От гледна точка на външния вид, наистина леко дразни - красотата е симетрия, е казал д-р Енчев. :D
казано от Петко К на 16.08.13, 00:19:
И при мен е така.
Това е голям проблем наистина - мацките няма да ми пускат, не смея да се съблека на плажа, че да не ми се смеят и заради това не мога да се класирам на Олимпия :DСериозно, това ли ти е най-големия проблем? Направи вече якото тяло, стана як, масивен и релефен и само тая дребна подробност ти разваля перфектния външен вид?
Бе ти мани тва, външния вид се преживява, ама усещам, че съм усукан и изкривен, нарушава ми стойката, леко ми пречи на техниката на повечето основни движения... а това вече не е яко.