16.08.13
01:42
Добър вечер на всички. Извинявам се наистина ако има тема вече но бих искал да чуя мнения за моя случай.
Значи от малък имам проблем с теглото. Проблемът ми е в областта на корема мазнините целулита всичко там се събира. Ръцете са ‘’тънки’’ спрямо корема а в краката проблема е само в бедрата. Та... Аз ходя в Португалия всяко лято на почивка и това лято реших да направя нещо за себе си. Висок съм 179см и тежах преди 1 месец и половина 94кг. Даже почнаха стрии да ми излизат по корема ужас. Дойдох в Португалия и почнах тренировки фитнес и тн. след 1 месец и 16 дена сега съм 87кг но имам проблем вече 1/2 седмици държа това тегло и не мога са сваля повече . в фитнеса в началото наблягах на кардио. 30 мин 4/5км беше затворен фитнеса за 19 дена (след 3 дена отваря) и през това време тичах сутрин и вечер по 30 мин. и за 16 дена свалих само 1 кг. С храната напоследък се отпуснах и почнах сладоледи да ям и разни глупости но държа 87/88кг. Ако може съвет или линк на нещо че не мога да намеря какъв режим да си сложа за хранене и какво точно да правя в фитнеса от тук нататък само кардио или и мусколите да тренирам. Не знам от тук нататък как да постъпя да продължа да свалям.Поогнете ми . На 18 години съм и от малък ми е този проблем. Време е да го махна и като се върна в българия ще продължавам с тренировките и тн. Имам желание но за мен не знам как да постъпя. Мерси предварително.
Здравей. До колкото знам, по принцип човешкото тяло трупа мазнини най-много в областта на корема, бедрата и таза. В началото си свалил няколко килограма по-бързо най-вероятно защото до като си тичал, организмът ти е изхвърлял излишна вода, а не толкова мазнини. Предлагам ти да се ориентираш към хранене подобно на това - http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd. Относно тренировките, когато целта ти е загуба на мастна тъкан, тренировките с тежести дават стимул ма тялото да запазва мускулната тъкан. Докато отслабваш ще губиш и мускули, но като правиш тренировки с тежести за цялото тяло, ще намалиш тази загуба. Прегледай тренировъчните програми в сайта и си избери някоя, която би могла да ти бъде от полза.Надявам се да съм помогнал, пожелавам ти успех :)
16.08.13
16:03
Мерси много ще прочета и ще се опитам. Да видим какво ще стане.