Концентрирано намаляване на коремните мазнини

15.10.05
11:21

Имам стаж от 20 март(тогава почнах да ходя редовно на зала). От тогава си правя горе-долу редовно упражнения за корем. Първите 2-3-4 месеца правех по 3 пъти в седмицата, после лека полека намалях и сега си правя по 1 път в седмицата като всички останали мускули-просто няма смисъл от повече ! Понеже взех много да се дразня че коремните мускули не личат(или както аматьорите викат “нямаш плочки”), взех си едно коланче и след всяка тренировка по 15 минути горе долу на велоергметъра(или колелото дето върти на 1 място за тея които незнаят  :? ) с коланчето на корема. От 2 седмици съм с това коланче. Та кажете как мога да изгоря тея мазнини около корема, адски пречат и ме дразнят, навсякъде другаде съм чист, няма помен от мазнини(или поне така ми се струва ще приложа снимки). Не ми е кой знае колко голямо коремчето ама ...Пък и усещам че имам коремни мускули само дето мазнините пречат да поизпъкнат. Знам че е имало 298347589234 поста с подобна тема за плочки или нещо подобно ама ...
Снимки: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ...
П.С. Мисля да спра да правя упражнения за крака или поне през седмица да ги правя щото от този велоергометър ...

15.10.05
11:47

или ще чистиш мазнините от цялото тяло или се примири

15.10.05
11:51

е какви мазнини в тялото аз имам само около корема(и отстрани паласки ли как се казваше имам малко). За това съм написал концентрирано, искам само около корема...мисля че тоя колан за смъкване на мазнините където е сложен(а той мисля че е за корема) е с такава цел...
А иначе така ли се прави ? Т.е. качвам маса колкото желая и после чистя ? Е как се чисти ? И колко кила ше смъкна когато чистя ?!

Едит: май зимата не е много удачно да чистя мазнините около корема :) въобще даже зимата не е удачна за чистене/сваляне :) . Айде пишете щото не мога да се ориентирам какво да правя, да кача ли колкото мога маса през зимата и като почне горещината да поизчистя ?! Пишетееееее  :!:  :twisted:

15.10.05
11:56

няма как да кажеш на тялото при недостиг на енергия да си я добива от мазнините на корема. А ти като имаш предимно на корема като започнеш да чистиш, мазнините там ще ти бъдет главен енергоисточник!
и да така се прави първо се качва после се чисти, после пак се качва и тва в безкраен цикъл :)

15.10.05
12:04

Ок, значи стигнах до там, обяснете как се чисти какво се прави ка ктрябва да се храня какво трябва да ям, какви упражнения и т.н. всичко за чистенето...ефекта, кога се прави това чистене(сигурно лятото)...не че ще чистя зимата а просто да знам :-) щото рядко се заангажирвам да чета в този форум, когато имам свободно време...

15.10.05
13:27

мързи ме а ти пиша всичко ще ти кажа само НВД+кардио=релеф
виж по саита и форума има много писано !

17.10.05
10:25

По-добре се заангажирай малко и прочети нещичко,защото едва ли някой ще ти го обясни по-добре и по-нагледно. Трябваше да махнеш тениската, та да се видят тия мазнинки, дето те дразнят.Само ти се струва,че никъде другаде нямаш мазно.Имаш си и по ръцете и навсякъде! Иначе ръката ти щеше да е доста по релефна. Това за велоергометъра е много добре, но без диета - забрави!Коланчето помага, но чудеса не очаквай. Обърни внимание на храненето си-може би имаш пропуски.Но по-добре изчакай още някой друг месец и тогава чисти, защото тези месеци сега са идеални за качване на маса.

17.10.05
15:02

Абе бате!Вземи си качи кила че така като те гледам няма смисал да сваляш някви минимални мазнини от то корем , защото като сваляш от корема цялата тази пот и енергия израсходвана за това се утнема и от др. мусколни групи следователно ще свалиш и от тях!Сега е периода на качването почни да качваш кила и когато започва лятото ще правиш релеф.А специално за “паласките” както ги наричаш се свалят единствено с тичане.Тва е бате а за релеф във форума пише вече предостатъчно и няма смисал от излишни постове! ае и УсПеХ

17.10.05
22:28

Я моля дайте линк да попрочета за това чистене, какво трябва да ям и какви упражнения да правя ... да съм подготвен от сега...

19.10.05
01:06

Ето ти линк  за изгаряне на мазнините то пак е чистене иди в раздел хранене там ще си намериш диети всичко!Просто трябва малко да разгледаш сайта и форума!
http://www.bb-team.org/training/000148.php
уСпЕх!

Абе и ам имам 3 милиметра мазнина по корема а пък по останалата част само кожа,мускул и кокал и мн се дразна..Поне се виждат плочките де

S!

16.11.11
19:26

“15 Окт 2005 10:21”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1