17.10.05
12:05
Как мислите, заслужава ли си да си купя Велоергометър(има сега едни на промоция за 240лв в Метро, нямам идея дали става за нещо точно този хахаха).
Много рано тръгвам сутрин за работа,та ми се щеше сутрин на гладно да врътна 15-20мин., за отскок де! :D
Или по-добре да си купя Орбитрка за 420 кинта дето го рекламират.... :?: Вярно,че е по скъп, но пък за кардио не е ли по-добър от колелото :?:
Приемам всякакви съвети..ха-ха-ха
17.10.05
12:29
Според мен по-добре е велоергометъра:) Супер ако имаш финансии купи си. И аз много искам да си взема но нямам кинти:(( За сутрин е перфектно преди да идеш на даскало или работа и вместо да си губиш времето в залата
Мерси и аз така си мислех!
:shock: А бе аз къде я хвърлих тая тема,бе.....
Трябваше да е при жените,ужас..... :roll:
17.10.05
13:37
а до кога е тази промоция ?
[quote author=“martinnest”]а до кога е тази промоция ?
Мисля до 19.10.2005, но на Г.М.Димитров магазина също ги има на 233лв,но не съм 100% сигурна
17.10.05
20:52
И аз съм ЗА велоергометъра.Щом имаш кинти нема кво да се чудиш. :)
17.10.05
21:34
Най-добре е да си вземеш карта във фитнес близо до работата ти !
Повярвай ми - нищо не може да замени добрия фитнес .
А в къщи - по добре клякай и тичай на място ,по-голям ефект ще има от въртенето :)
А със спестените 233лв се почерпи с приятели ;)
20.10.05
20:59
честито и с кеф да си въртиш :wink:
21.10.05
11:53
[quote author=“Nadit”]Как мислите, заслужава ли си да си купя Велоергометър(има сега едни на промоция за 240лв в Метро, нямам идея дали става за нещо точно този хахаха).
Много рано тръгвам сутрин за работа,та ми се щеше сутрин на гладно да врътна 15-20мин., за отскок де! :D
Или по-добре да си купя Орбитрка за 420 кинта дето го рекламират.... :?: Вярно,че е по скъп, но пък за кардио не е ли по-добър от колелото :?:
Приемам всякакви съвети..ха-ха-ха
абе имам една колежка, тя вече на 31 такова тяло подържа 12- години с такова нещо, обаче аз въпреки всичко мисля че истинското колело е -по добро. и ако си от софия: условия има: на витоша...
качи се до Мостовете с колело и ще видиш ефекта!
И сега ако земеш едно коланче за корема :twisted: :twisted: :twisted:
М/у другото и аз казах на майка ми да си земе велоергометър, явно жената иска да се постегне малко и да свали някое кило. Ще види учудващи резултати сигурен съм. Че и сестра имам която и тя много ще се зарадва(макар че е 95/63/89). Че и аз ще се зарадвам, когато почна да чистя лятото :-) . Абе тва колело ме кефи. Че и гаджето ще се зарадва като ми идва на гости у дома хаха :-)