да качвам или да свалям маса

Темата е заключена.

17.08.13
15:45

Здравейте ! Та измъчва ме следната дилема ... Тъй като съм 168и съм 69кг. , имам си мазнини в областа на корема и гърдите и  в седалището нужно ли е да свалям от тези килограми или мога направо да работя за мускулна маса и релеф т.е да избия мазнините?

така изглеждам-http://s1282.photobucket.com/user/mkurekov/media/IMG068_zps92ad5c48.jpg.html?sort=3&o=0

5 мои снимки

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.08.13 20:09.

WA

17.08.13
16:26

казано от Mitko Kurekov на 17.08.13, 15:45:

Здравейте ! Та измъчва ме следната дилема ... Тъй като съм 168и съм 69кг. , имам си мазнини в областа на корема и гърдите и  в седалището нужно ли е да свалям от тези килограми или мога направо да работя за мускулна маса и релеф т.е да избия мазнините?

така изглеждам-http://s1282.photobucket.com/user/mkurekov/media/IMG068_zps92ad5c48.jpg.html?sort=3&o=0

5 мои снимки

И аз бях изправен пред тази дилема, тъй като съм 189 висок и 90 кила и в крайна сметка реших до края на лятото да се храня на НВД с 500 калории отгоре на това което гори метаболизмът ми, за да кача мускулна маса, и като почне есента продължавам НВД-то, само че с 500 калории по-малко колкото горя, за да почна да чистя мазнините от проблемните области като корем, ханш и бедра. Успех на теб и поздрави.

18.08.13
18:11

“да работя за мускулна маса и релеф”
Ще правиш релеф и мускулна маса по едно и също време или ? не те разбрах...
“да качвам или да свалям маса”
Искаш да сваляш мазнини,а в заглавието маса...

18.08.13
19:08

Качвай .

18.08.13
19:29

Сваляй.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1