Отслабване: Моята нисковъглехидратна диета.

Темата е заключена.

17.08.13
05:25

Здравейте!
Напоследък доста се отнесох откъм консумирането на всякакъв тип вредна храна и сега, като резултат имам доста мазнини, които трябва да изгоря. Прочетох повечето статии в сайта и реших да започна ниско въглехедратна диета. Съставих си примерно меню и ще съм много благодарен, ако някой от вас намери време да го коментира.

Преди да напиша менюто, ето и малко повече информация за мен.
На 20 години съм, 180 висок, тегло, не съм сигурен, но горе-долу към 85.

Меню:

Закуска, 7:45 - овесена каша
11:00 - бъркани яйца с филия черен хляб
12:30 - ядки,семена
14:00 - зеленчуци с пилешко филе/месо
15:30 - ядки,семена
17:00 - пилешко или риба тон със салата и майонеза
18:00 - ядки,семена
19:00 - зеленчуци/салата

В момента не мога да тренирам активно в зала. Имам велоергометър, също така скачам и на въже.
Взел съм си и BCAA аминокиселини както и бърнър - Окси Елит Про.
Имам и дъмбели, но те са леки 2x5 kg.

Поздрави,
Кирил Жечев

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.08.13 20:33.

Здравей, темата ти е добро начало на дневник. Отдели до 10 минути дневно да разпишеш храненето и тренировката за деня - така най-ефективно ще проследим и преценим, дали планираният режим (ще) сработи или не.

Успех!

Вкарай и една извара или кашкавал за последно хранене . След 17 нямаш нищо стабилно .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1