16.08.13
16:35
Изтрий
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.04.14 17:14.
“Каквото тренираш - това можеш, колкото го тренираш - толкова го можеш” .. Според мен прави въпросните урпажнения, някой по-компетентен да каже ако има друга идея :D
16.08.13
20:23
За какво е този физически тест ?
Със същия тест те проверяват в школата на МВР Симеоново, елементарен е. Изтренирай всичко по 5 пъти и си готов :)
Нали за това е този физически тест,за да има поне някакъв поддбор.Въпроса е че след това няма такива тестове и всичко е до личното съзнание.
И все пак от академията на МВР не излизат полицаите по патрулките,а по-висшите кадри.
17.08.13
16:00
Благодаря Ви за отговорите, на някой искрено за “мотивацията”, да Ви се връща. И все пак за Ваше лично успокоение - няма да постъпвам в МВР, живи и здрави и дано Ви направи щастливи това уточнение. Вие с перфектните данни може да отидите да маате по плаца в МВР, вместо да хленчите по форумите, пък имат и отдел за HR, където може да имате реално влияние да не постъпи някой 55 килограмов. Това е последния ми пост в този форум. Живи и здрави.
То ако си 55кг ще те скъсат още на медицинския преглед и няма да те допуснат на физическия. Между другото от 20 момичета само 3 преминаха физическия! За нетрениран човек това си е трудно!
17.08.13
16:22
1. Минималният ръст за мъже да е не по – малко от 168 см; за жени - 160 см.
2. Минималното тегло да е 55 кг. за мъже и 50 кг. за жени.
Индексът телесна маса (ИТМ)следва да е в рамките от 18,5 кг/м2 до 29,9 кг/м2. Това е изискване и за държавните служители с оперативно направление на дейност, с предварителна професионална подготовка.
18.08.13
21:32
казано от Иван Иванов на 17.08.13, 16:00:
Благодаря Ви за отговорите, на някой искрено за “мотивацията”, да Ви се връща. И все пак за Ваше лично успокоение - няма да постъпвам в МВР, живи и здрави и дано Ви направи щастливи това уточнение. Вие с перфектните данни може да отидите да маате по плаца в МВР, вместо да хленчите по форумите, пък имат и отдел за HR, където може да имате реално влияние да не постъпи някой 55 килограмов. Това е последния ми пост в този форум. Живи и здрави.
Не ти се получава това с иронията,попитал съм те за какво е и не си казал,по принцип физически тест от такъв принцип е военен,няма да си помислят,че ще се стои с химикалка и документи в ръка...помисли малко преди да им се “караш”.
П.П. Как се задържа човек,ако примерно полицаят е 55кг и не може да се надигне 20 пъти от земята и да пробяга 1км,това си е направо смешно .
Мнението беше редактирано от Христо Личев на 18.08.13 21:35.
Вие панирахте човека, но все пак мисля да дам отговор на темата.
За Лицевите опори - имаше методика за стигане до 100, като почваш от Х повторения и добавяш всеки ден 10%
При теб ще е:
1 ден 10
2 ден 11
3 ден 13 ...
Може да пробваш и по на често но ще се претовариш вместо да постигнеш положителни резултати на края. При мен лицевите опори са 60 (от преди малко)
Обикновено се качва с по 4-5 повторения на ден, но при теб и това ще свърши работа за начало.
Относно бягането, най-голям проблем е въздухът. Другото е мускулатурата да не се напомпва прекалено бързо, но при теб това със сигурност няма да е фактор.
За въздуха почваш да бягаш на малки разстояния и постепенно ги увеличаваш, за 3 минути и 30 секунди си е крос. (Преди 3 месеца го избягах 800м за 2мин 10с, а имаше други за 1мин 45-48сек При вас е двойното време.
Започни на стадион сутрин и вечер, или само сутрин. Добре е за начало да бягаш кросово, а след като свикнеш 2-3 дена в седмицата да бягаш спринтово даденото разстояние(но това ще е поне 2 седмици след началото)
Относно това че си 55кг, помоли някой познат да ти състави програма за фитнес и режим. Дори и трудно за някои килограми се качват/свалят при желание много лесно.
Мнението беше редактирано от Onqgore на 20.08.13 11:07.
казано от Иван Иванов на 17.08.13, 16:00:
За къде е този тест?