14.10.05
23:45
Значи аз до сега не съм ползвал нищо освен хранителни добавки вече съм решил да премина на по горното стапало! Попадна ми една схема за прием на Биоанабол с Протеин искам да ви попитам дали е добра като за начало и да ме посавтвате ако не е какфо да предприема! Ако знаете някакви схеми за Биоанабол моля пишете. Ето тази която имам аз:
Дни на седмицата : П - В - С - Ч - П - С - Н
Биоанабол 5мг. : 6 - 2 - 6 - 3 - 6 - 2 - 1
Протеин на прах (суп.л.) 2 - 1 - 2 - 1 - 3 - 1 - 1
Целия цикъл е 6 седмици какфо мислите ?!
ОХстига е!Неможе ли да си направиш една нормална схема, да кажем пирамида:
1-та седмица да кажем почващ с 10 мг и качваш с по 5 мг вече!
или
Просто да зимаш там кам 15 мг - 7-8 седмици!
А за протеина и т.н. да си ги зимаш както преди или в малко по големи дози прости!
Да не забравиш карсила и тамоксифена !!!
15.10.05
13:44
Значи тая схема горе няма да я права! Аз вече съм намерил Биоанабол казаха ми че е Румънски обаче незнам дали е истински как мога да разбера и ако може да ми кажете по конкретно кякакфа програмка за тоя хап + протекторите как да ги вземам понеже до сега не съм пипал такива работи! Не съм виждал и книги по въпроса за това се обръщам към вас ?!
ами за първи сикъл 15-20 мг на ден без пирамида е добре според мен. аз така го зимах и съм доволен. земи си лив.52 - 3 пъти по 2 хапчета примерно. ако не надвишаваш тая доза, тамоксифен не ти трябва.
15.10.05
16:59
напраи си пирамида по добре 10-20-30-30-30-20-10-5 но задалйително тамоксифен и карзил и есенциал форте а протеина може съвсем леко да увеличиш дозата успех
[quote author=“FERRE”]напраи си пирамида по добре 10-20-30-30-30-20-10-5 но задалйително тамоксифен и карзил и есенциал форте а протеина може съвсем леко да увеличиш дозата успех
Доколкото помня се пише “карСил” поне така като сам говорил с фармацефти го произнасят!
16.10.05
20:32
точно така грешката е моя КАРСИЛ... все тая
17.10.05
14:43
Според вас 800мг. NAROSIM за 8 седмици малко ли е или е много като се има предвид, че за ПЪРВИ път ще взимам така наречената
” ХИМИЯ ” :?
17.10.05
14:47
Дай повече инфо на колко години си, стаж в залата, килограми, височина?
17.10.05
17:41
Значи на 17 години съм. Започнах с ДЖУДО на 10 години тренирах до 15 и започнах с фитнеса тогава бях 64 килограма и тренирах 1 година без диета без добавки без нищо. След това започнах с креатин и протеин и на следващата година бях 76 тва лято участвах на репъбликанското по лег и направих една 0 :) но постижението ми в залата беше 95.5… Така в момента тежа 82 килограма с 37 1/2 рака студена 112 гръден кош висок съм 180 някаде не знам точно малко мазен ( малко наистина )! И съм решил да направя един цикъл с Биоанабол обаче не знам нищо по въпроса такаче помагаите!
ми кво да знаеш парво си малко малак, изчакаи поне 1-2 години още!
Иначе да знаеш, според мене си земи Анаболик Таблетс или Метан, би трябвало метана да е по добре, обаче аз бих ти препорачал бионабол, поне БГ го биваше,този новия не знам как е!
Вземи си и протектори карсил, тамоквифен (бг разновидност на нолвадекса) и ЛИВ - 52 (за туи не сам сигурен)!
Разрови се за протекторите из форума!
Аз бих комбинирал с Дека ама ако ти е парви цикал и бионабол би сваршил работа!
Мисля че писах и се е писало но идеалната схема е:
1 - 10 мг
2 - 15 мг
3 - 20 мг
4 - 25 мг
5 - 30 мг
6 - 25 мг
7 - 20 мг
8 - 15 мг
9 - 10 мг
и така по пирамида, като всяка седмица дигаш с по 5 мг!
Аз не ползвам стероиди, казвам просто това което знам!
И все пак не ти препорачвам!
На тая възраст и с тия данни ти е рано за стероиди ;)
18.10.05
17:21
Екипът на bb-team.org не толерира използването на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни!