17.10.05
18:33
Преди малко четох много хубави неща за Clenbuterol, пише че не е стреоид, но сметнах за добре да постна именно тук!
Въпросите ми са:
1) Продава ли се свободно в аптеките
2) На какви цени
3) Някакви по сериозни странични ефекти
4) Няккои които го е пил, ако може да сподели резултати
17.10.05
19:19
3лв е в аптеките и се продава свободно. Добър е ефекта - дава много сила и издържливост но трябва да се комбинира с нещо. Не е кой знае какво
17.10.05
21:05
За чистене това му е майката според мене, дори и да не го смесваш с нищо урежда работата на 100% :wink: Иначе по аптеките е около.... чекай да си видя пакетчето.... мий значи 2.55лв за 5 блистера по 10 хапа. Продава се без предписание и ако не си го чел това хвърли му едно оче :wink: :
http://bb-team.org/stuff/000102.php
Уш същевременно като чистиш мазнини и нали си имаш трен в фитнеса правиш си кардио абе както си му е реда на свалянето с диета и сичко др. за сметка на свалените мазнини също така се качва и маса това го пише почти на всякаде за Кленбутерола поне из тия саитове дето с продава де иначе го има и в аптеките !!!
мерси за саветите!
и аз така че четох че хем сваляш кила хем качваш малко маса!
немога да намеря ся каде ама така пишеше!
аре :)
19.10.05
22:14
1) Да
2) 2-3-4 лева беше, не повече
3) Висока температура, в някои случаи
4) -
1)Да.
2)2лв. и нещо беше.
3)Високата температура не е страничен ефект. Просто т’ва прави клена. Високо кръвно налягане е стр. ефект. Също евентуални проблеми със сърцето, тремори на пръстите и мускулни крампи.
4)Резултатите са много добри само ако свършиш останалата работа (диета+кардио).
Омръзна ми вече с т’ва качване на маса :evil: НЯМА ТАКОВА НЕЩО! Т’ВА НЕ Е СТЕРОИД И НЯМА АНАБОЛЕН ЕФЕКТ!
21.10.05
07:40
Качва се маса,защото клена е и антикатаболик !
Е антибиотика какво общо има с качването на маса ? Аз сега примерно съм пипнал няква настинка и гърлото ме боли и са ми изписали да пия антибиотик Дурацеф !
21.10.05
10:10
хихихи :lol: :lol:
антикатаболик не е равно на антибитотик :wink:
[quote author=“Kang”]Е антибиотика какво общо има с качването на маса ? Аз сега примерно съм пипнал няква настинка и гърлото ме боли и са ми изписали да пия антибиотик Дурацеф !
Земи а четеш това което е написано както трябва :)
[quote author=“DarkWolf”]те и Хранителните добавки не са стероид, ама от тях също се качва маса!
И т’ва к’ва връзка имаше точно? К’во общо имат хранителните добавки с т’ва което казах? Прочети пак внимателно и се замисли преди да пишеш безсмислени постове.
[quote author=“Trenirashtia”]Качва се маса,защото клена е и антикатаболик !
Ми, няма да споря. Порови се малко в нета... В друга тема всъщност даже бях написал от един сайт инфо точно за т’ва.