20.05.11
14:07
Така понеже през всичките години изпих хиляди левове в какви ли не измислени ,рекламирани протеинчета,че вече ми е смешно като всички ги боготворят колко са “важни” а в действителност...(темата не е за това,нека не го обсъждаме сега!),
Знае ли някой някакъв сайт най вероятно няма да е от тук,понеже видях ефекта от големите дози BCAA и искам да изпробвам разни изследвания с минимум от 40-50 грама bcaa на ден,съответно цената е много определяща както и съотношението им,предложения от някой сайт?
Темата беше редактирана от Тони1 на 20.05.11 14:08.
20.05.11
16:46
казано от Пламака на 20.05.11, 16:21:
Само да ти кажа че стоките от сайтовете почти винаги са менте..........
Преобърна представите ми за живота.
Вече ще си пазарувам добавки само от BILLA.
20.05.11
20:53
казано от Deuce на 20.05.11, 15:40:
Погледни bulkpowders.co.uk
Колегата е неприлично прав. Ако ти е гаден вкуса - вземи си таблетираща машинка.
В интерес на истината имам половин кило точно от бюлк-а от преди като съм купувал други неща,още не съм ги отворил,но съм пил какви ли не помий в буквалният смисъл ...повръщал съм от “вкусни” добавки и пак съм си ги пил,така че вкуса не ме плаши ,ако не открия нищо по евтино онлайн пак ще е от bulk-a само за там знам в момента най евтини...
20.05.11
22:58
Ще следя темата с интерес!Точно днес ми се мотаеше тази идея в главата,дали евентуален дублаж на приеманите ми БСАА няма да имат по добър ефект.
АТМ съм на 20тина грама БСАА+ ЕАА,миксаж
Все още мнение не мога да дам сто процентово мнение,защото се възстановявам от съвсем други неща,но по нататък мисля да разчитам основно на бцаа и казеин ,който нищо чудно отново да е плацебо.
Като цяло не искам да я засягам тази тема,защото нямам да имам време да я оборвам със всичките статии,изследвания и моите преживявания ,относно прехвалените суроватки,че веднага някой хора ще си защитават интересите на фирмите а останалите ,ще започнат да спорят колко много ги възстановявал whey-чето ,защото на всеки му е удобно да робува на-навици.
28.05.11
16:13
Сега погледнах в bulkpowders и видях, че до 30.05 сутринта, има промоция 500гр BCAAs за 15 паунда. Което е доста на сметка, защото 1кг е 37паунда.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 28.05.11 16:54.
Гледахме я промоцията,но вече няма за кога да я хванем с още един приятел търсим алтернативи,мислехме да направим предложение на някой от БГ дистрибуторите ако вземем 4-5 килограма -за отстъпка ,но като гледам повечето от марките тук са разни изгъзици от рода на purple wrath i xtend,мен ме интересува чисти верижно разклонени 4-1-1,2-1-1.
Екстенда какво им има? Има добавен глутамин и витамин б6 + цитрулин малат. Добре възстановяват, но ги взех на промоция като бяха по 75 кинта... Сега са около 90 кинта кутията..
Да не се откланяме както написах в началото.Пийте си промоционалните bcaa и eea в комбинация със куп измишльотини и си мислите,че работят така както трябва след като треската ви е поминала.
Нямам нищо против -всеки е прав сам за себе си,аз вярвам единствено в доказани изследвания и опити,колкото до горното предложение ако ползвам голямата кутия екстенд според нуждите ми ще ми стигне за 10-15 дена,за това в тази тема питам някой колега дали е пазарувал това,което ме интересува и нека не я превръщаме в-”защо” ,”ама как”.
28.05.12
05:09
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.12 07:23.
Според мен имаш 2 варианта - единия е бълк паудърс, а другия е да търсиш някви чайна производители за които сигурно никой нищо неможе да каже :( Определено и аз съм на мнение, че протеина не е от най-заслужаващите си добавки, но прием от поне 1 път след трен си е задължителен, но друга тема имаме :)
Насочил си се правилно - няма смисъл да плащаш рекламните кампании и надценките за търговци на разни фешън производители.
Американските “колеги” на Бълкпаудърс продават с 30-40% по-евтино, но доставката, дори и с транспортна фирма, не е евтина. Ако имаш агенти които да ти донесат, сигнализирай да ти дам сайтове.
По-надолу има моя тема за китайски БЦАА, но за малки количества от там не проявиха интерес. Др инфо не съм виждал в нета.
Мнението беше редактирано от K K на 28.05.12 19:22.
11.08.13
19:00
Твар е най евтиния вариант http://www.tradeingredients.com/index.php?route=product/product&path=37&product_id=83 екстенд или незнам си кво дрън.дрън вземи си 5 килца бцаа пий по 40гр. На ден и да видим тоя с скъпите добавки с малките лъжички дали ще.е. По добре