20.08.13
18:03
Здравейте,
Очертава ми се доста ангажирано ежедневие за дълго време напред , и искам да чуя мнения относно тренировките рано сутрин.Уредите са ми вкъщи и не ми е проблем кога ще тренирам , но през деня нямам време.Мисля да ставам към 6:00 да заредя стабилно на масата , и към 7:00 да започна HIIT тренировка за около 40 минути , 2 пъти седмично. 183 см , 76-7 кг . Тренирам и волеибол 2 пъти в седмицата (което не ми позволява да трупам много мазно). Целя покачване на възможно по-чиста мускулатура , поради което мисля да приемам доста повече протеин (дори може и някоя добавка да си взема) . Изразете мнението си по въпроса.
20.08.13
19:00
Охх и аз съм като теб 3 пъти в седмицата тренировки по волейбол и отделно се събираме на едни игрища и пак играем волейбол.Качването е много трудно трябва да ям като кон....
П.П Сори за офтопика
казано от Miroslav Aleksandrov на 20.08.13, 19:00:
Охх и аз съм като теб 3 пъти в седмицата тренировки по волейбол и отделно се събираме на едни игрища и пак играем волейбол.Качването е много трудно трябва да ям като кон....
П.П Сори за офтопика
Само това да ми беше проблема :D Междодругото къде тренираш (кои град)?
20.08.13
19:19
Хасково.Нямаме клубен отбор тренираме на училищно ниво.Ти ?
20.08.13
19:36
казано от Пенев на 20.08.13, 18:03:
Мисля да ставам към 6:00 да заредя стабилно на масата и към 7:00 да започна HIIT тренировка за около 40 минути...
Ако в 6:00 ядеш стабилно, абсурдно е по-малко от час по-късно да тренираш качествено.
Първо тренирай, храната после.
20.08.13
19:50
И аз съм така , тренировките по волейбол са ми в 9 часа за да закуся стабилно трябва да ям някъде към 6 часа.Ако ще ядеш стабилно трябва да ядеш минимум 2-3 часа преди тренировка.
Мнението беше редактирано от Miroslav Aleksandrov на 20.08.13 19:52.
Може просто да хапна нещо по-малко само , за да не е на празно.. А какво бихте ме посъветвали относно суроватъчния протеин ? Мисля да дам 40-50 лв да си купя , но не знам много много за него.
21.08.13
15:51
Не разбирам какво му се притесняваш на това да тренираш на празен стомах...
Суроватъчен протеин - само и единствено ако имаш належаща нужда от него.
казано от Кольо Пияндето на 21.08.13, 15:51:
Не разбирам какво му се притесняваш на това да тренираш на празен стомах...
Суроватъчен протеин - само и единствено ако имаш належаща нужда от него.
Ами незнам дали ще имам достатъчно енергия за прилична тренировка. А за суроватъчния - искам го като заместител на едно от храненията през деня.
21.08.13
17:45
Ще имаш достатъчно сили за тренировка, ако храненето ти по принцип е добро... имай ми доверие. Ако храненето ти куца, тренировките също няма да вървят особено добре, независимо дали са на гладно или не. Колкото до протеина - защо ти трябва заместител?
Защото освен всичко , два пъти в седмицата съм ангажиран плътно и съм далеч от дома за 5-6 часа и ми се ще преди това да взема една доза протеин ако не успея да се нахраня , а пък и най-вероятно тези два дни изобщо няма да мога да се прибера вкъщи след училище , и не ми се ядат fast food.
23.08.13
10:08
Аз пък, се разбивам от бачкане , прибирам се скапан в нас към 7, хапвам стабилно , и към 9 съм свеж и тренирам здраво
казано от Име Фамилия на 23.08.13, 10:08:
Аз пък, се разбивам от бачкане , прибирам се скапан в нас към 7, хапвам стабилно , и към 9 съм свеж и тренирам здраво
Значи не си се разбил толкова здраво :D Поради същата причина и на мен не ми остава време.
Мнението беше редактирано от Пенев на 23.08.13 14:18.
23.08.13
15:58
Работата ми е да режа дърва , не е от най леките, първия месец не тренирах!, но човек свиква със всичко