21.08.13
12:30
Здравейте.... колеги. От години се възползвам от форума и вашите съвети,но дойдоха времена на по особенни проблеми. Малко предистория: висок съм 1.75,преди година тежах 87кг,тогава започнах да се подготвям за НСА и наблегнах на кардиото почти без силови тренировки. До момента съм свалил около 17 кг,като голяма част от тези килограми са и ММ. Сега се гордея с постигнатия ефект,а именно искарах плочките. Проблемът е че,в момента се чувствам малко “гърчав” и искам да кача поне 5 кг но без да развалям постигнатото. Въпросът е: С подходящ протейн и работа на лостовете,възможно ли е да постигна таргета си. Или си иска фитнес и тежести. Принципно не съм фен на фитнесите :)
21.08.13
12:37
Иска базови упражнения , силно хранене , с лостове може да станеш по релефен но не и по масивен
Аз завърших нса, и мога да ти кажа, че изпита е елементарен , не е това където беше преди 10години
Мнението беше редактирано от Име Фамилия на 21.08.13 12:38.
С подходяща диета и лостове е възможно. Протеина го мисли след като си организираш качествен хранителен режим. Но малко или много и ще качиш и мазнини, неизбежно е.
22.08.13
13:53
Значи,си иска фитнес и тежести. Относно НСА има свойте тънкости на който малко хора обръщат внимание :) Доколкото прочетох някъде из форума,цикълът по качване по принцип се захващат оле-мале септември или октомври. Захванах се изготвянето на хранителен режим по информация пак в сайта.