Какво щя кажете за тази!Диетаааааааааа!?

RA

17.10.05
14:47

Моля за савет относно тази диета! дали е подходяща о дали  ще може да се свали некоя  кило!Ако има грешки моля  да ми баде савет и даги поправе! благодаря!Аз сам на 18 г. тежа:95 кг и сам висок:175см!Хода на фитнес 2 дена един ден кардио и така ги редувам цяла седмица ! от скоро сам с тази програма за фитнеса!Купил сам си Whey Aminos na Weider и Ultara Burner na Weider!
1-ВИ Ден :1Хранене 7-8ч:-Овесени ядки +мед- 120гр
2Хранене 10-10:30ч:плод по избор+мин.вода -1чаша/250мл
3Хранене 13-14ч:Пилешка паржола-150 гр.+зелена салата+1чаша мин.вода
4Хранене 16-17ч:Плод по избор
5Хранене 19-19:30ч:Сирене/краве-100гр+препечен черен хляб-1филия+1чаша мин.вода!
2-РИ Ден:1хранене:печени картофо с кората -4бр/средни/
2Хране:-плод по избор +1 чаша мин.вода
3Хранене:-Тел.пaржола-150гр.+1чаша мин.вода
4Хранене-плод по избор
5Хранене-Телешки кренвирши -100 гр+препечен хляб-1филия+1 чаша мин.вода!
3-ТИ Ден:1Хранене:печена тиква,стафиди-200гр.+1 чаша мин.вода
2Хранене:плод по избор+1чаша мин. вода
3Хранене:Риба-печена-150гр.+3елева салата+1чаша мин.вода
4Хранене:плод по избор
5Хранене:Ориз +зеленчуци -150 гр.+1 чаша мин.вода!

17.10.05
15:47

Хммм...
1-во това твойто изобщо не прилича на режим, ами по-скоро на манджа с грозде !  :shock:
2-ро наясно ли си с хранителните режими които съществуват, и какво е това диета !?

Предлагам ти да прегледаш из сайта за да ти се изяснат поне малко нещата.
До колкото разбрах искаш да сваляш. Значи първо можеш да видиш тук http://bb-team.org/nutrition/000141.php
после тук http://bb-team.org/nutrition/000176.php
след това тук http://bb-team.org/nutrition/000192.php

Както се казва помогни си сам за да ти помогне господ !
Успех !  :wink:

17.10.05
21:03

Според мен не е чак толкова зле... но мисля, че белтъчините са ти малко и не ми харесват плодовете, хляба и картофите следобяд... може да добавиш обезмаслена извара след обяд, кисело мляко...неща, които съдържат белтъчини и малко или изобщо(за предпочитане) въглехидрати... за по-точна  информация прочети статийте в сайта и таблицата с хр. стойности

17.10.05
23:11

Белтъчините не са малко, а направо липсват!
Особено за режима му с два дена фитнес и един кардио. В третия ден сметнах не повече от 25 гр протеини! В другите дни са по 50 - 60! Това си е глад за тялото! Ще почнеш да сваляш яко мускули и органи, а не мазнини! Просто няма да има с какво да се възстановяват мускулите след натоварването и те ще се разграждат.
Това е малко и за нетрениращ човек с твоето тегло! Трябват ти поне 130 - 150 грама белтъчини дневно, минимално количество въглехидрати (бавни, само след тренировка може малко бързи) и здравословни мазнини. Гледай калорийния ти баланс да е отрицателен.
Абе стандартните неща ти казвам, дето можеш да прочетеш на сайта ;) Няма смисъл да навлизаме в подробности.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1