21.08.13
19:15
Здравейте, след тренировката ми се гади, не знам от каква причина е, хапвам си нормално, тренирах 2 часа след вечерята, направих тренировката и ми се гадеше, опитах да пийна малко кола и да се оригна, знам че звучи глупаво, но някак си ми помага да се освежа, но не става .... Та, може ли да е заради храната ? Имам предвид, на 14 съм и мисля, че съм малък да използвам специални храни, имам предвид в момента раста и не трябва да се лишавам от храните ...
21.08.13
21:33
Зависи от вечерята... напълно възможно е да имаш дискомфорт след една стабилна вечеря, 2 часа може и да не са достатъчни. Остави повече от 3 часа между храненето и тренировката... и намали количеството на храна във вечерята.
21.08.13
21:51
Еми, да ти кажа не ям много ... Висок съм 160 и съм 49 килограма, не съм влязъл в пубертета .
Сега хапнах в 21:00, тренировката ще я направя или в 1 или в 1:30-2 часа
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.08.13 21:54.
Ако ти се случва за 1ви път то вероятно си прекалил с храната и няма от какво да се притесняваш, но на твое място бих изчакал да стана поне на 16 преди да навляза в този спорт.
21.08.13
23:13
Значи, няма шанс да съм прекалил, а и сега се сетих, че времето снощи, когато ядох беше към 22:00, а тренировката ми беше към 5 сутринта, така че no chance да е от храната, а и за бога, това бяха 2 кюфтета ...