Месо и клек

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.08.13
13:58

Ден 27

Тренировка: Нямах пари за фитнес и отидох на лостовете.
3 кръга:

Клек с изпънати ръце с гума 10 10 10
Раменни преси с гума 10 10 10
Набирания надхват 10 10 10
Кофички 10 10 10

После малко обръщане и изтласкване + мятане на гумата, ротации и други такива.

Яденето: Фаст до 14: 5 бъркани яйца, фъстъци, кебабчета с картофи, 2 парчета домашна баница с два вида салата, смокини.

21.08.13
21:56

Ден 28

Тренировка: Не

Яденето: фаст до 14:00 - 5 цели яйца, парче домашна баница, кофичка кисело мляко с мед, месо, салати, още месо и другото го забравих :D

Ден 29

Тренировка: Не

Яденето: фаст до 14:00 - 5 цели бъркани яйца, 250 грама свински котлет запържен-задушен с моркови, карначета с варени картофи и салата, диня.

22.08.13
22:24

Ден 30

Тренировката
Заучаване на техниката на предения клек

набирания 3х5 @ 17,5
кофички 3х5@ 15

Ще гледам в следващите тренировки да изравня работната тежест на кофичките и набиранията, за да не се налага всеки път като правя кръгове да свалям тежести от колана.

Един месец правих клекове с кутията, но в крайна сметка не се интересувам от силов трибой, а от функционални тренировки. Заради това мисля, че е време да започна да правя клекове с пълна амплитуда на движението.
В ютуб следя 1-2 канала свързани със силовите тренировки и вдигането на тежести, та в едното от видеотата се казва “Предният клек е много добро упражнение, ако някъде си прецакан (силов дисбалнс/лоша стойка) и предния ти клек ще е прецакан”. Точно това установих и при мен, така че ще трябва да работя и за мобилност.

Яденето: Даже няма да го споменавам, цял ден бях на работа нищо не съм ял почти.

24.08.13
00:22

Тоя фастинг ми се отразява ужасно. Днеска веднага след като станах се наядох, щото просто чувствах, че иначе няма да издържа :/

26.08.13
00:56

Последните два дни отелих вола от работа. Поне приключих. Утре съм решил да даря кръв и да почина.
Първият месец водене на дневника беше супер несериозен, но ми беше по приоритетно да бачкам.

Надявам се, че от септември ще тренирам и ям повече.

Поздрави и успех на всички!

28.08.13
22:36

Дарих кръв, починах си и от утре се завръщам към сериозното трениране. Ще гледам да усложня кръговете и да започна да тренирам 3 пъти седмично.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1