Ден 27
Тренировка: Нямах пари за фитнес и отидох на лостовете.
3 кръга:
Клек с изпънати ръце с гума 10 10 10
Раменни преси с гума 10 10 10
Набирания надхват 10 10 10
Кофички 10 10 10
После малко обръщане и изтласкване + мятане на гумата, ротации и други такива.
Яденето: Фаст до 14: 5 бъркани яйца, фъстъци, кебабчета с картофи, 2 парчета домашна баница с два вида салата, смокини.
Ден 28
Тренировка: Не
Яденето: фаст до 14:00 - 5 цели яйца, парче домашна баница, кофичка кисело мляко с мед, месо, салати, още месо и другото го забравих :D
Ден 29
Тренировка: Не
Яденето: фаст до 14:00 - 5 цели бъркани яйца, 250 грама свински котлет запържен-задушен с моркови, карначета с варени картофи и салата, диня.
Ден 30
Тренировката
Заучаване на техниката на предения клек
набирания 3х5 @ 17,5
кофички 3х5@ 15
Ще гледам в следващите тренировки да изравня работната тежест на кофичките и набиранията, за да не се налага всеки път като правя кръгове да свалям тежести от колана.
Един месец правих клекове с кутията, но в крайна сметка не се интересувам от силов трибой, а от функционални тренировки. Заради това мисля, че е време да започна да правя клекове с пълна амплитуда на движението.
В ютуб следя 1-2 канала свързани със силовите тренировки и вдигането на тежести, та в едното от видеотата се казва “Предният клек е много добро упражнение, ако някъде си прецакан (силов дисбалнс/лоша стойка) и предния ти клек ще е прецакан”. Точно това установих и при мен, така че ще трябва да работя и за мобилност.
Яденето: Даже няма да го споменавам, цял ден бях на работа нищо не съм ял почти.
Тоя фастинг ми се отразява ужасно. Днеска веднага след като станах се наядох, щото просто чувствах, че иначе няма да издържа :/
Последните два дни отелих вола от работа. Поне приключих. Утре съм решил да даря кръв и да почина.
Първият месец водене на дневника беше супер несериозен, но ми беше по приоритетно да бачкам.
Надявам се, че от септември ще тренирам и ям повече.
Поздрави и успех на всички!
Дарих кръв, починах си и от утре се завръщам към сериозното трениране. Ще гледам да усложня кръговете и да започна да тренирам 3 пъти седмично.