Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

03.10.05
09:45

наистина браво на ники джи .

10.10.05
21:26

Самуел не показваш крака за да дадем завършена оценка иначе горна част е добре продължавай напред

11.10.05
10:06

самуиле , бива те нагоре , но дай и крачета - за половин тяло , половин оценка.

SA

12.10.05
20:32

постнах още 2 снимки погледнете ги на едната си личи как сам бил преди да започна да тренирам. С караката имам проблеми преди тренирах борба,и имах мн лоша контузия нешто коляното се беше прецакало.От тогава не мога да натоварвам краката имам и забрана от доктор.Много ми е гадно ама такав е живота.

12.10.05
20:44

Samuil браво бе за година и нещо е много добре. :wink:
8) браво 8)

12.10.05
22:31

Браво Самуиле, евала ти правя на прогреса, разликата “преди/след” е огромна!
Бтв кажи какви диети си правил и кво си взимал? Химия пил ли си?

12.10.05
23:01

Azazel :wink: . Браво бате не е зле 8)

13.10.05
11:11

[quote author=“bolkers”]Azazel :wink: . Браво бате не е зле 8)

честно казано, много не съм доволен от себе си, защото предната част, особено гърдите са ми много слаби и сега искам да кача малко маса на тях, ноооо търпението му е майката  :P

HE

13.10.05
15:14

joropower - браво доста си се постарал с масата, но ако вкараш и релеф ще стане много повече от добре  :wink:

Чукундур Имаш перфектно тяло няма спор много се надявам някой ден и аз да постигна подобни резултати.

Azazel Браво добре изглеждаш продължавай в същия дух!

13.10.05
15:15

Bolkers искам да ти видя снимка да те видя как изглеждаш ,че ми е любопитно :wink:

SA

13.10.05
18:13

NowIamYourGod единствената диета която сам правил е да ям колкото мога повече.Иначе химия не сам зимал,освен че сам пил на два пати креатин и след тренировка пия 5 грама глутамин.Само за инфо че сам ектоморф.Ако някои го интересува нешто по конкретно за това как тренирам или от сорта да пита.

13.10.05
19:21

[quote author=“Samuil”]NowIamYourGod единствената диета която сам правил е да ям колкото мога повече.Иначе химия не сам зимал,освен че сам пил на два пати креатин и след тренировка пия 5 грама глутамин.Само за инфо че сам ектоморф.Ако някои го интересува нешто по конкретно за това как тренирам или от сорта да пита.

браво,браво,супер резултати имаш.Направо не мога да повярвам,че разликата е само 1 година.

13.10.05
19:32

Самуиле дай некви силови резултати? Клек, лег, тяга, бицепс и т.н. ;-)

SA

13.10.05
21:39

Парво искам да благодаря на всички за мненията.От кам резултати нямам нищп псобено.Клек и тяга не правя поради проблеми с краката.Иначе на на лежанката дигам 90 повече не сам и пробвал щото мойта лежанка е доста скапана(все пак аз сам я правил :lol: ).
Раката ми е кам 36-37 см гарба кам 108-9 см талиата кам 75-80.Нищо особено за сега,но има време за всичко.Ам тва е.

SP

13.10.05
22:19

[quote author=“Samuil”]талиата кам 75-80.

Бате от 75 до 80 талия разликата е като от земята до небето!? :lol:

15.10.05
00:15

Samuil, абе кофти е качеството на снимките ти, но ми се струва, че много си направил, на едната видимо си някакво пишлеме, на другите си личи че си се потрудил.

Айде много успехи и все нагоре да вървиш, пък като нама вече на къде да си пазишрезултатите.

чао

П.п. А и за тези добавки, които казва, поздрави...

BA

16.10.05
10:15

евалата НиколаБул, вадиш чудесно тяло и почти нямаш недостатъци, но и ти не показваш крачетата да ги видиме как са, що са  :wink:  Иначе поздравления, супер изглеждаш.

ПП. И съвет от мен, ако не смяташ епилирането за педалско и така нататъка, ти го препоръчвам защото така ще подчертаеш силно плочките и гърдите и тялото ти ще добие по съвършен вид  :wink: , но както ти прецениш

16.10.05
11:33

Благодаря,basketball, винаги съм се стремил към силно, но хармонично тяло. То аз и затова започнах - на 16 г. бях “обратна кофа”. Имах гръдна обиколка 90 см и ханш 93 см, а тежах 58 кг при ръст 175 см - бях жилав, но с много лоши пропорции. Исках просто да оправя фигурата си малко. Ами, започнах и се оказа, че това е моят спорт!

Относно крачетата. Понеже залата ни е смесена, все се случваше да тренира и някое момиче, докато се снимах, а аз не съм от този тип, дето ще се разголва пред тях и ще ги притеснява. Някои от тях и без това се чувстват неудобно сред нас. Но ще се постарая да намеря начин.

Да ти кажа честно, относно епилирането, мислих по въпроса това лято, но не успях да събера кураж и то лятото си мина. По принцип не съм бил и много навит, де! Но ако нещата се развият добре, ще се наложи. М/у другото от дискусията относно епилирането не можах да си изградя никакъв извод, ако реша да си правя как да го направя по-добре!

16.10.05
12:13

nikolaBULL блаво,блаво,блаво
Искам да Ви кажа, и пред сички да благодаря на nikolaBULL, защото,той е човекът който ме вкара в този спорт.Който ме стимулира и благодарение на него, за 2-3 месеца, драпнах и то доста. :lol:  :lol:  :lol:

LA

16.10.05
15:25

Ми NikolaBull кърти мивки кво!

16.10.05
17:42

Интересувах се от НиколаБул и той постна снимки много добре Никола браво

16.10.05
19:43

Браво nikolaBULL забелязвам сходни съдби и аз започнах да тренирам защото бях с лоши пропорции и много слаб (кльощав).. макар и жилав..

17.10.05
00:38

Благодаря ви, момчета, за добрите думи! Наистина не знам какво да кажа! Дълго се колебах дали да постна снимките, защото не смятам, че съм в кой знае колко добра форма. Лично аз съм много горд с това, което съм постигнал, защото знам от къде съм тръгнал и какви лишения съм понесъл за да стигна дотук. Просто смятах, че нямам още какво толкова да покажа и то публично! Радвам се, че го направих!

Както и вие, така и аз тренирам с мисълта за постоянно подобрение и усъвършенстване! Така че това е само междинен етап!

PR

17.10.05
16:04

@nikolaBULL, браво човече - поздравления за постигнатото и волята да го направиш !

17.10.05
16:51

nikolaBULL браво бре майсторе. :wink:

17.10.05
17:45

bolkers искам да ти видя снимка.Все пак по броя на мненията,а и по естеството им сигурно си с доста добра фигура :wink:

17.10.05
18:39

[quote author=“VictuS”]bolkers искам да ти видя снимка.Все пак по броя на мненията,а и по естеството им сигурно си с доста добра фигура :wink:

Ми така е, аз много съм доволен от фигурата си (от постигнатото в ББ), но за съжаление не мога да дам снимки. :oops: колкото и да ми се иска :oops:  :wink:
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Ако скоро успея да намера апарат от някой френд ще дам с удоволствие няколко мои снимки. :wink:
:!:  :!:  :!: (нищо не е гарантирано защото не се знае дали ще намера апарат) :!:  :!:  :!:

PR

17.10.05
21:37

/Оff
Е стига сте насилвали човека де :)
bolkers,дълго време си мислех че това на аватара си ти ,ама май е манекен на бельо ;)

17.10.05
21:47

PROMPT :lol:  :lol:  :lol:  приличаме си но не съм :wink: Аз имам повече маса от тоя на аватара ми особено в гърдите, но не съм толкова релефен :wink:

LA

17.10.05
22:11

bolkers нали знаеш - който много приказва...

18.10.05
17:55

[quote author=“VictuS”]bolkers искам да ти видя снимка.Все пак по броя на мненията,а и по естеството им сигурно си с доста добра фигура :wink:

Хахахахаааа Брой мнения хахахаа това е за бисери хахахх а и болкерс (абе приличаме си с тоя на снимката) хаххах

MJ

22.10.05
15:33

а бе nikolaBULL
виждам клякаш,туй онуй
защо не си си снимал краката?
и странично бицепс не знам има ли,виж за странично гърди съм чувал :wink:
всеми да се орефлиш и ще имаш супер фигура
не че за тея снимки искам да кажа нещо де,много си здрав! 8)
ама бб е красота за мене и ако се орефлиш ще убиеш коня :lol:  :lol:  :lol:

PR

22.10.05
18:23

marry jane:P - приятел,релеф се постига много по-лесно от маса ;)
Зависи за какъв релеф говорим !

Човека е доста добре - максимум 5 кила излишни да има по него !
Пък и не на всички ни харесва да бъдем като манекени на бельо !
Аз си харесвам грубата сила и маса ;)

22.10.05
21:14

[quote author=“marry jane:P”]а бе nikolaBULL
виждам клякаш,туй онуй
защо не си си снимал краката?
и странично бицепс не знам има ли,виж за странично гърди съм чувал :wink:
всеми да се орефлиш и ще имаш супер фигура
не че за тея снимки искам да кажа нещо де,много си здрав! 8)
ама бб е красота за мене и ако се орефлиш ще убиеш коня :lol:  :lol:  :lol:

marry jane:P, в най-скоро време ще ги щракна и тях, просто всичките тези снимки съм ги правил по време на тренировки и все е пълно с народ и ми е малко кофти да се разсъбличам пред хората! Иначе за странично бицепс си прав, разбира се!Ще го оправя!

PROMPT e прав според мен. Много по-лесно се прави релеф, отколкото маса, поне в моя случай. Аз съм нещо средно м/у ектоморф и мезоморф. По принцип не се отличавам с голям апетит и на моменти ям не защото ми се яде, а защото трябва да си изям заплануваното. Имам и предимството, че знам точно на колко калории, белт., маз. и въгл. съм сега и просто ще трябва да намаля с 500 кал., да почна кардио 4 пъти и ... готово! Поне така мисля да направя, пък ще видим!

В момента сайта, който даде Петко К. ме изкарва с 22% мазнина при тегло 101 кг (ръст 177 см). Което означава, че за да орелефя на 5% (да кажем! :roll: ) трябва да смъкна на 85 кг! И да приличам на тенисист! Ужас! Първо да стана 110-115 кила, после - ще видим!

MJ

23.10.05
11:41

съм на мнение,че е по-лесно,никак даже

29.10.05
10:44

евала nikolaBULL. и краката са ти мноо добре :wink:

29.10.05
15:47

Аз предлагам освен да постване снимки всеки да дава ръст, кг, обиколки и по-важното какви суплементи взима, на каква храна набляга и някой хитрини от тренировката му, ако ви се издават :)
Аз съм висок 184 см, 92 кг, пия Amino 2700 на Universal, Соев протеин, суроватъчен и Super Gain на JC. Храната не ми е особено културистична, каквото сервират в стола на университета :)
Очаквам подобни постове и от вас.
Поздрави и до скоро.

29.10.05
19:57

nikki_g   браво бе страше гръб имаш  :wink:

MJ

31.10.05
14:08

браво nikolaBULL!!!!!
радваш :D
само така :wink:
добри крака :)
цялостно си развит много добре 8)

03.11.05
23:02

[quote author=“bolkers”]nikki_g   браво бе страше гръб имаш  :wink:

мнне.. Добра фигура и генетика имаш nikki_g обаче за да е по-завършен гърбът ти според мен трябва да наблегнеш на трапеца.. иначе е широк..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1