На морето имах повече сила, от колкото като се прибрах как така ?

20.08.13
00:13

Така ето кво ми се случи и се чудя защо и какво е обяснението.Попринцип като съм си в нас съм по 10 часа на компютъра всеки ден тъй като си работя от него и почти не излизам от нас, което значи че движението ми е минимално. Веднъж на няколко дена да излезна или ако излезна е за малко и съм си в колата а не ходя пеша много много.

Та на морето бех 20 дена и си направих  7 тренировки за това време.Като всяка вечер със малки почивки бех по дискотеките и си денся ходя и пия но не по много. Някой вечери не пиех въобще. Повечете вечери  1-2 алкохолни напитки. няколко пъти малко повече, но нито веднъж не се правих пиян. Наблягах си на водичките. Също и си бех зел кофата с протеина с мене и си бех купил некъв Pre-workout supplement за воля да хода да тренирам 10 дози.
Храната горе долу добре беше, бех намерил едно улично барбекю за къси пари и си ядях пилешки пържолки и други меса всеки ден. През деня спя ставам във 2-4 след обяд ям тренирам и вечерта дискотеки, барчета и глупусти.

Ето и главните движения по които си следя силата.
Силата във фитнеса учудващо висока докато бех там.

Клякам 4 серии  пълни клекове до долу.
преди морето      на морето                              след морето
40кг - 10             50кг -10                           50кг - 10
60кг - 10             80кг - 10                           70кг - 10  
80кг - 8-10           100кг - 6                           90кг - 10
80-90кг - 8-10       90кг - 10 без проблем            90кг - 7-8 - със зор

лежанката мега слаба щот съм леко крив във рамената.
преди морето    на морето              след морето
40кг - 10           50кг - 10                 40кг - 10
50кг - 8             70кг - 8                 60кг - 10
60кг - 8             75кг - 6                 70кг - 8 - бая зор
60кг - 8             70кг - 8                 70кг - 6 - бая зор

сумо тяга щот съм дългуч
преди морето                      на морето                  след морето
60кг - 10                                 60кг - 10                                 60кг - 10
80кг - 8                                   90кг - 8                                   90кг - 8
90-100кг - 8                             120кг - 8                                 120кг - 8
100-110кг - 8 много зор            110кг - 8                               120кг - 8 - мноооооого измъчени

раменна преса
преди морето          на морето                  след морето
40кг - 8               40кг - 10                 40кг - 10
50кг - 8               50кг - 8                   50кг - 8
50кг - 6               55кг - 8                   50кг - 8
40кг - 6-8             55кг - 8                   50кг - 8 - със много зор

Като се прибрах мерих само талията която е намаляла със 3 санта а килограмите ми са същите като преди да тръгна.Корема се е урелефил.
Правих 2 тренировки от както съм се прибрал обаче силата е назад.Не е като докато бех на морето.
Тва което немога да разбера как силата ми ще е повишена докато съм бил на морето като секи ден съм бил на вън на крак  по минимум 3 часа ходене денсене и кво ли не.Даже единия ден когато направих 120кг тяга беше след като  бех на вън от 8 вечерта до 6 сутринта 10 часа на крак. Легнах наспах се станах и 120кг тяга WTF?

А сега от както съм се прибрал и си цъкам на компютъра.Съм скован.Рамо ме наболваше.Не съм толкова гъвкав във hip flexor-Ите  като клякам и като цяло повече се изморявам по време на тренировката.

Възможно ли е задаради многото ходене и  движение докато съм бил на морето да ми се е качила силата.И сега като съм се прибрал тука и не се движа въобще и тялото ми да не иска да бачка ефективно ?
ИЛИ си въобразявам  че съм качил сила просто лостовете и тежестите във фитнеса на морето са били по леки :D
И друго което забелязах важно е... Попринцип имам лека форма на гръбначно изкривяване(сколиоза) гръбнака ми е като S във долната част към кръста и левия ми еректор спинае е по развит от десния и попринцип се напомпва повече докато права тяга или клякам. Докато бех на морето обаче за първи път от както хода на фитнес ( 6 месеца ) :D ми се напомпваха и двата еректора равномерно и балансирано. И хоп прибрах се тука 3 дена на компютъра отивам да тренирам и хоп пак левия еректор  се помпа повече.Което ме навява на мисълта че докато седя на компютъра се изкривявам много мощно целия а като съм прав и ходя и се движа и гръбнака ми се изправя.Също ако правя много тежък(за мен) клек задника ми играе кючек заради изкривяването.Но на морето фитнеса имаше огледало пред стойката за клек и си кляках със перфектна форма задника не ми бега на страни и всичко е точно.

Знам че темата ми е мега странна и смешна за някои но до тия изводи стигам аз.Ако има други криви компютърджии дето седят по много без да се движат да кажат дали са им се случвали такива неща или съм единствения странник :D

22.08.13
04:54

нормалемн ли си е ко питаш кво е тва цялото как ше го чета нормален л и си

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.08.13 04:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1