Хранене в тренировъчни дни

21.08.13
23:18

По-специално в дните когато тренирам мма.Тренировките са ми от 17-19.Какво е хубаво да ям 1 час преди тренировка,за да имам енергия.На какво да наблегна през деня(въглехидрати или протеин)

1 час преди тренировка - нищо. Наистина нищо.
3-4 часа преди тренировка - качествена храна, с достатъчно белтъчини и мазнини.

22.08.13
00:08

Ок.Ами какво ще кажеш за въглехидратите,да ги избягвам ли 3-4 часа преди тренировка

22.08.13
08:17

Лично аз препоръчвам повече въглехидрати преди тренировка и повече белтък след.Мазнини не са за подценяване също(качествените).
При мен като се наям непосредствено преди тренировка корема ми тежи ,не знам за теб.
Успех.

22.08.13
10:36

Ок значи ако 3-4 часа преди тренировка си хапна малко ориз примерно със скариди,ще е перфектно?

Експериментирай.
При мен по-добри резултати се получават при хранене почти без въглехидрати преди тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1