Сутрешно кардио на гладно - въпроси

WA

22.08.13
08:33

Направо с проблема. Сутрешното кардио, знам че е най-добро но ме притеснява нещо, което прочетох, а именно че 1 час след ставане от сън тялото започва да съхранява мазнините, ако не съм ял. Работата е такава, че минава поне половин час докато стигна до басейна (тъй като тренирам плуване) и докато се преоблека, загрея и ето ти 1 час. Плуването ми е хийт, но има ли някав шанс като е минал тоя 1 час и не съм приемал нищо, освен липотропен бърнър, горенето на мазниин да се редуцра по някакъв начин?

22.08.13
08:52

Дай да видим източника от където си чел това. Иначе смело си прави плуването на гладно и не го мисли. Съди по резултатите които ти дава дадено нещо, а не толкова по това какво пише за него ;)

WA

22.08.13
09:50

казано от Владимир на 22.08.13, 08:52:

Дай да видим източника от където си чел това. Иначе смело си прави плуването на гладно и не го мисли. Съди по резултатите които ти дава дадено нещо, а не толкова по това какво пише за него ;)

Ами някъде в сайта съм го прочел, освен това и кортизола е висок сутрин и де да знам, страх ме е да не загубя много мускулна маса в стремежа си да изгоря мазнините, това е притеснението ми.

22.08.13
10:25

казано от Владо на 22.08.13, 09:50:

Ами някъде в сайта съм го прочел, освен това и кортизола е висок сутрин и де да знам, страх ме е да не загубя много мускулна маса в стремежа си да изгоря мазнините, това е притеснението ми.

Нищо няма да загубиш, най-много да си засилиш обмяната. Плувай си смело на гладно няколко седмици/месеца и си направи равносметка.

WA

22.08.13
10:53

казано от Владимир на 22.08.13, 10:25:

казано от Владо на 22.08.13, 09:50:

Нищо няма да загубиш, най-много да си засилиш обмяната. Плувай си смело на гладно няколко седмици/месеца и си направи равносметка.

Това е добре. А другото което е - във липотропните бърнъри няма калории нали? Щото целта е да го правя на гладно..

Абе ставаш сутринта, пиеш си там бърнера или карнитина + 1 кафе без захар и заминаваш да правиш кардио. Тъкмо около 1 час след тези работи можеш вече да се разбиваш ;)

22.08.13
10:59

По презумция почти всяко нещо, което поглъщаш съдържа някакви калории. В случая с липотропния бърнър те са толкова нищожни на фона на ОКБ, че можеш спокойно да си го броиш за тренировка на гладно :)

Не се притеснявай от загуба на ММ, това е нещо което става много по-трудно от колкото си мислят някои хора ;)

22.08.13
15:26

Аз бих си дала парите за БЦАА вместо за бърнери ;) Аминото преди и след плуването и си чук :)
Ако толкова те притеснява кортизола сутрин,пий преди кафето  един черен чай.
Изпитано :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1