Проблем със съня след прием на фет бърнър.

21.08.13
16:57

Здравейте, от няколко дена започнах прием на фет бърнър като дозата е 2 капусли сутрин и 2 капсули преди тренировка, Проблемът е че тренировката ми е вечерна - към 19.30 - 20.00. Т.е. пия фет бърнер-а най-рано към 19.00. И общо взето от както почнах да го пия, като си легна, нормално както винаги към 00:00, се въртя до към 2 ... и после се събуждам в 6 ...  и това не ми се отразява никак добре. Искам да попитам има ли някакъв начин да спя нормално или може би организмът трябва да свикне с високото ниво на кофеин и енерггия?

Това е продукта който ползвам: http://www.vitamin-shop.co.uk/vitamin-shop/thermo-cut-90caps.html

Изтегли втория прием по-рано във времето.
Нормално е да има проблеми със съня при прием на стимуланти вечер.

21.08.13
17:46

Към колко часа мога да го пия така че да има ефект при тренировка започваща в 19.30 ?

Пий го така, че да не ти пречи на съня. :)
Пробвай втората доза да я пиеш около 17:00…

22.08.13
00:39

Повечето фет бърнари са просто кофеин с удължено освобождаване,което може да достигне до 12 часа след приема...Дори и на обяд да го пиеш-ефект ще усетиш.Ако го пиеш преди тренировка ефекта наистина ще е по-голям,но тогава забрави за пълноценен сън,а той е доста по-важен...

Пробвай да пиеш 1 таблетка сутрин и 1 ранния следобед,като постепенно увеличаваш дозата.
Първата седмица може да вземеш мелатонин 1-2гр.

22.08.13
00:51

Мерси за отговорите :)

22.08.13
10:21

Снощи след прием на доза в 19,00, като легнах в 00:00, заспах в 5.30 сутринта и съответно трябваше да ставам за работа в 8.30, като едва станах защото ми се спеше адски. Днес мисля да пробвам без никаква доза вечерта, само с тази сутринта (от 2 капусли) и ако успея да спя, си мисля за следващите дни, фет бърнера да го пия само сутрин, а преди тренировка да пия L-Carnitine или CLA - Conjugated linoleic acid. Какво мислите по въпроса? Ще има ли добър ефект? Могат ли да се комбинират фет бърнер и L-Carnitine или CLA?

А относно предложението за 1 таблетка сутрин и 1 ранния след обед, мисля че тази от следобед-а пак ще ми пречи, защотото аз като цяло не приемам никакав кофеин (кафета, чайове с кофеин, енергийни напитки и тн) и сега този от фет бърнера май ми идва в повече. Но ако идеята по-горе дето описах пък, ако няма да има никакав ефект ще пробвам и този вариант.

22.08.13
10:31

казано от Dobrin Totev на 22.08.13, 10:21:

Снощи след прием на доза в 19,00, като легнах в 00:00, заспах в 5.30 сутринта и съответно трябваше да ставам за работа в 8.30, като едва станах защото ми се спеше адски. Днес мисля да пробвам без никаква доза вечерта, само с тази сутринта (от 2 капусли) и ако успея да спя, си мисля за следващите дни, фет бърнера да го пия само сутрин, а преди тренировка да пия L-Carnitine или CLA - Conjugated linoleic acid. Какво мислите по въпроса? Ще има ли добър ефект? Могат ли да се комбинират фет бърнер и L-Carnitine или CLA?

А относно предложението за 1 таблетка сутрин и 1 ранния след обед, мисля че тази от следобед-а пак ще ми пречи, защотото аз като цяло не приемам никакав кофеин (кафета, чайове с кофеин, енергийни напитки и тн) и сега този от фет бърнера май ми идва в повече. Но ако идеята по-горе дето описах пък, ако няма да има никакав ефект ще пробвам и този вариант.

Според мен си започнал грешно да го приемаш. Винаги, когато започваш да пиеш термогенен фетбърнър е редно да започнеш с ниска доза (най-често 1/2) и постепенно да увеличаваш.
Моят съвет е спри фетбърнъра за 3-4 дни и започни с 1 капсула сутрин и 1 капсула към 17:00. След няколко дни (седмица) увеличи дозата сутринта, като тази следобед не я променяш и така докато достигнеш прием 2 х 2 капсули.

Добре де... ясно е, че като пиеш фет-бърнъра в 19 часа има проблем със съня.
Опитай ден-два да преместиш втората доза по-рано, пък да видим какво ще се случи.
Приемането на половин доза дневно ще направи приема на продукта неефективен.

22.08.13
13:30

казано от Hvanatema на 22.08.13, 10:31:

Според мен си започнал грешно да го приемаш. Винаги, когато започваш да пиеш термогенен фетбърнър е редно да започнеш с ниска доза (най-често 1/2) и постепенно да увеличаваш.
Моят съвет е спри фетбърнъра за 3-4 дни и започни с 1 капсула сутрин и 1 капсула към 17:00. След няколко дни (седмица) увеличи дозата сутринта, като тази следобед не я променяш и така докато достигнеш прием 2 х 2 капсули.

Добре, мерси. Ще пробвам този начин и ще кажа какво е станало като имам наблюдения.

ЗЗ

23.08.13
15:43

Само рано сутрин.много дига и кръвното. Най добре ф.б. + кардио сутрин рано.

23.08.13
17:40

Аз кръвното го проследих докато пиех фет бърнера и нямах проблем - 120/80. Проблемът е със съня. За сутришна тренировка нямам възможност кога да я правя. От утре ще пробвам 1 капсула сутрин и една капсула в 17:00. Да видим дали ще се спи. Иначе вчера, като пих само сутринта две после нямах проблем да заспя в  ~00:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1