Ще има ли ефект ?

SE

16.10.05
22:59

значи искам да попитам дали това ще има ефект

на ден по 5 кофички кисело мляко ,по един литър прясно мляко,
по 300 гр варени картофи, и по 5 варени яйца ??
ще кача ли маса + креатин 5 гр Jk   и по 60 грама протейн про голд 90 ??

Темата преместена.
Внимавай къде постваш!
vanisher

17.10.05
09:32

Ми не трябва да включиш още 10-15 кофички кисело мляко,че 5 малко ми се виждат :twisted:А може и 1-2 галона прясно мляко. :twisted:
Не шегата настрани,но това,което казваш може би не е лошо,защото млякото е най-полезно и ако си набавяш белтъчините от там може би ще има най-голям ефект.И яйцата също са много хубави.На ден ти се събират по 150-200 гр. протеин,което е напълно достатъчно.Ако искаш пробвай,ако имаш толкова пари да даваш.

Внимавай как ще разпределиш храненетата през деня.

SE

17.10.05
17:13

ми за храната пари не са проблем ма я кажете как да ги разпределя и се извинявам че съм объркал мястото на темата не съм момиче !!
и забравих да ви кажа че ще взимам около 200г извара на ден

17.10.05
20:05

[quote author=“select”]значи искам да попитам дали това ще има ефект

1) Креатина на JC не го бива лично менение!
2) за ко ти е тва сичкото по добре си земи за тва пилешко месо и яж здраво!Аз пия 2 млека на ден кисели, от прясното ми излита папки за тва не го пия, 300 г картофи сам сагласен, варени яица не ям ама внимаваи че може да се натровиш от тях!

SE

17.10.05
20:54

пилешкото ще ми излеза по скапо за това ми влиза в менюто 2 пъти седмчно няма начин а млеката са по ефтини и се събират повече белтъци !

18.10.05
09:21

Е как са по-евтини бе ти за 3лв. ше земеш 5 млека,а със същите пари можеш да вземеш към 600 грама пилешко месо.Ако намериш некъде по 5лв. на кг.
В 600гр. месо има 120гр. протеин,а в 5 млека има 70-80гр протеин.Как изчисли,че  излиза по-евтино не знам???

SE

18.10.05
11:41

в 600 гр 120 гр протейн лили майко май ще се яде вече само пилешко + пепсин за усвояване ще стане перфектно

SE

18.10.05
11:44

а едно пиле на грил горе долу колко грама е ?

18.10.05
18:29

Ето пилето на грил ше ти излезне по-скъпо,но иначе сигурно има към 1кг.А може и повече.Зависи колко са големи.Ако са по-едри може и по 1.5-2кг.

SE

19.10.05
01:10

е кое пилешко месо излиза най ефтино ?

19.10.05
08:45

[quote author=“select”]е кое пилешко месо излиза най ефтино ?

замразено цяло пиле. Особено ако си купиш едшн кошон на едро от някоя борса... направо си на сметка :D

19.10.05
09:56

Ами тои си има и кости които като ги сложиж и тях към 100-150гр. ако не и повече се намаля ! Аз хапвам пилешки пържоли  и се чудя дали да не си зема 1пиленце за 2-3дни сигурно ще ми стигне !!!

19.10.05
10:48

[quote author=“select”]значи искам да попитам дали това ще има ефект

само едно ще те ти кажа, че ще правиш взривове и золуми в... тоалетната  :lol:

19.10.05
12:08

Най-добре е да си купуваш обезкостени пилешки гърди.
Може също и бонфиле.То е по-крехко.

19.10.05
18:05

Да ама напоследък с тоя птичи грип мен взе да ме е страх да се докосвам до не опечено пилешко(тремично обработено) и затова си ги купувам готови има един магазин близо до нас пекат пилета на грил и пилешки пържоли и шишчета както и пилешки кебабчета и киофтета ама те на са много за препоръчване не са от наи чистото пилешко става дума за киофтета и кебапчетата !

20.10.05
08:35

В България няма птичи грип.

21.10.05
11:22

[quote author=“BabaVanga”]В България няма птичи грип.

За последното не може да си напълно сигурен защото все още не са излязли резултатите от изследванията в Лондон,а дори и да има не биха го казали веднага(както винаги).По темата-само пилешко ,по възможност бонфиле или пилешки гърди както писа BabaVanga.Ако ги взимаш замразени можеш да се притесняваш по-малко за птичи грип понеже повечето замразено месо което продават е замразено преди  2-3 седмици което е преди оповестяването за птичия грип въпреки че и това не е гаранция.Аз лично си взех 2 тарелки по 3 кг. от Метро и мирясах за известно време. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1